Με αφορμή τις τέσσερις νέες συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η αστυνομία σχετικά με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, η δικηγόρος της, Ασπασία Ταραχοπούλου μίλησε στην ΕΡΤ για τις νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας.

«Αυτή η υπόθεση έχει πολύ βάθος. Υπάρχει κύκλωμα παιδικής κακοποίησης, παιδεραστίας και πορνογραφίας και έχει δρόμο» δήλωσε η δικηγόρος της ανήλικης, η οποία σύμφωνα με την κυρία Ταραχοπούλου «δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση».

«Συνεχώς υποβάλλεται σε καταθέσεις, Ανακαλεί συνεχώς νέα πρόσωπα και ζητάει μόνη της να τα υποδείξει και να τα πει γιατί θέλει να τιμωρηθούν όλοι αυτοί που της έκαναν ό,τι της έκαναν» δήλωσε, συμπληρώνοντας ότι σε όλη αυτή την περιπέτεια η ανήλικη που έπεσε θύμα συστηματικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους τέσσερις νέους συλληφθέντες είναι και ο 63χρονος παιδόφιλος, που πρόσφατα συνελήφθη στην Ομόνοια για παρενόχληση ανήλικης κοπέλας και κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών.