Για ακόμα μια φορά ο Conor McGregor απασχολεί για άσχημο λόγο, μόνο που αυτή τη φορά είναι από τους χειρότερους που υπάρχουν. Ο διάσημος αθλητής του UFC και το κακό παιδί του παγκόσμιου αθλητισμού, κατηγορείται πως παρέσυρε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε στο Ντένβερ, μια κοπέλα, και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Μετά τη γνωστοποίηση της καταγγελίας και μήνυσης εις βάρος του χθες, το TMZ κυκλοφόρησε σήμερα τρία βίντεο που δείχνουν τον Conor McGregor καθώς μιλάει στην κοπέλα. Σε αυτά απεικονίζεται ο Ιρλανδός να πλησιάζει μια κοπέλα, αφού έχει βγει από το μπάνιο, να της πιάνει το χέρι και να κατευθύνονται ξανά προς το μπάνιο.

Η κοπέλα, αφού εκείνος της έχει αφήσει το χέρι, τον ακολουθεί και σε αυτούς που πάνε να την ακολουθήσουν, η ασφάλεια του McGregor τους κόβει τον δρόμο.

Στο ένα βίντεο ο Conor McGregor δεν φαίνεται να ασκεί κάποια βία και η πλευρά των δικηγόρων του υποστηρίζει πως αυτό υποσκάπτει τον ισχυρισμό της γυναίκας πως την έσυρε στο μπάνιο.

«Ο δικηγόρος της καταγγέλουσας τώρα έχει αλλάξει το αφήγημά του. Ο κ. McGregor χαιρετίζει την έρευνα και πιστεύει πως θα δείξει ότι οι ισχυρισμοί εναντίον του είναι ψευδείς. Αφού αρνήθηκε να ανταποκριθεί στο αίτημα για χρηματισμό της καταγγέλουσας, εκείνη απευθύνθηκε στα μέσα για να ασκήσει πίεση. Αυτό δεν είναι κάτι παραπάνω από ένα ταρακούνημα», ανέφερε η Barbara Lianes, εκπρόσωπος του Ιρλανδού.

Η τρίτη κοπέλα που καταγγέλει τον Conor McGregor για σεξουαλική κακοποίηση

Ο αρχικός ισχυρισμός της καταγγέλουσας, όντως καταρρίπτεται, αφού είχε υποστηριχθεί πως την πήρε με τη βία στο μπάνιο.

«Η πελάτισσα μου είχε αρχικά την εντύπωση πως έφευγαν και πήγαιναν στο Four Seasons, αφού ο Conor της είχε προηγούμενα ζητήσει να πάνε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο», δηλώνει ο δικηγόρος της, Ariel Mitchell.

Εκείνη ισχυρίζεται ότι κάποιος την πλησίασε και της είπε ότι «ο Conor μου ζήτησε να έρθω να σε πάρω». Και τη στιγμή που έφευγε από τον χώρο της εκδήλωσης, ο McGregor την πήγε στο μπάνιο.

«Ο Conor McGregor, βοηθούμενος από τους σεκιούριτι της ομάδας των Miami Heat και του ΝΒΑ, έσυρε με τη βία το θύμα μέσα από τους άνδρες ασφαλείας στο μπάνιο των ανδρών, διαχωρίζοντας την από την παρέα της και εγκλωβίζοντας την μέσα, όπου ήταν ο ίδιος και ένας άνδρας της ασφάλειας του».

Πριν από αυτό, όπως αναφέρει στην καταγγελία της, «ο κ. McGregor εμφανίστηκε μέσα από ένα δωμάτιο και έχωσε τη γλώσσα του στο στόμα του θύματος και την φίλησε βίαια». Όταν εκείνη του ζήτησε να πάει στο μπάνιο, ο McGregor την πήγε, έβγαλε το μόριο του και το έχωσε με τη βία στο στόμα της.

Παρόλο που αρχικά, όπως υποστηρίζει, μπόρεσε να τον απομακρύνει, εκείνος μετά την πίεσε κι άλλο και κόλλησε πάνω της προσπαθώντας να έρθει σε στύση. Όταν προσπάθησε να φύγει, ο Conor McGregor την τράβηξε, την κόλλησε στον τοίχο και επιχείρησε να διεισδύσει μέσα της από τον πρωκτό.

«Ευτυχώς, το πέος του ήταν πολύ πεσμένο για να γίνει πλήρης διείσδυση και το θύμα έριχνε διαρκώς αγκωνιές στον Conor McGregor μέχρι που διέφυγε», ολοκληρώνει η μήνυση.

Εκτός από την δικαστική έρευνα, διεξάγεται και έρευνα από τους Heat, αφού εμπλέκεται η ασφάλεια τους, με την ομάδα να ανακοινώνει πως επιφυλάσσεται για περαιτέρω σχόλια μετά το πέρας της έρευνας.

Το UFC από τη μεριά του ανακοίνωσε ότι θα συλλέξει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για το συμβάν και στην πορεία να προχωρήσει σε πράξεις, επιτρέποντας στην δικαστική διαδικασία να εξελιχθεί.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Conor McGregor κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση. Είχε κατηγορηθεί το 2018 για επίθεση σε μια γυναίκαστο Δουβλίνο και όταν έγινε γνωστή η καταγγελία, εμφανίστηκε μια δεύτερη γυναίκα που έκανε λόγο για επίθεση από τον Ιρλανδό σε ένα όχημα έξω από μια παμπ.

Μετά από ανάκριση από την αστυνομία, αφέθηκε ελεύθερος και η εισαγγελία δεν απήγγειλε κατηγορίες εις βάρος του για καμία από τις δύο υποθέσεις.

Η υπόθεση της πρώτης όμως, εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει.