Μόλις λίγο καιρό μετά τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Τομ Μπρέιντι, η Ζιζέλ βρέθηκε αρκετές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με τα δημοσιεύματα να θέλουν έναν νέο άνδρα στη ζωή της. 

Ο λόγος γινόταν για τον Χοακίμ Βαλέντε, τον δάσκαλο ζίου ζίτσου των παιδιών της, με τον οποίο γραφόταν πως είχε έρθει πολύ κοντά, χωρίς ωστόσο το 42χρονο μοντέλο να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα. Κι ενώ είχαν κοπάσει οι φήμες, οι κοινές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα, ίσως να μην αφήνουν πολλά περιθώρια διάψευσης.

Το σίγουρο είναι πως έχουν έρθει κοντά, μιας και η επαφή είναι συχνή, αφού εκτός από τα παιδιά, εξασκείται και η ίδια στις πολεμικές τέχνες στην ακαδημία του Βαλέντε. Κι αυτό δεν είναι κάτι που άρχισε μετά τον χωρισμό. Κάνει αρκετά χρόνια ζίου ζίτσου και έχει αναφερθεί στα social αρκετές φορές στον Βαλέντε.

Ζιζέλ και Βαλέντε εθεάθησαν να κάνουν κωπηλασία στο Μαϊάμι, ενώ έδειχναν πως απολάμβαναν τη στιγμή, ανταλλάσσοντας χαμόγελα ο ένας στον άλλον.

Τι έλεγε η Ζιζέλ για τον Βαλέντε;

Μόλις τον περασμένο Μάρτιο, η Ζιζέλ είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Vanity Fair, η οποία ερωτώμενη για τις φήμες που την θέλουν σε σχέση με τον Βαλέντε, είχε πει χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι, σε αυτό το σημείο, δυστυχώς, επειδή είμαι διαζευγμένη, είμαι σίγουρη ότι θα προσπαθήσουν να με συνδέσουν με οτιδήποτε».

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου εκτός ακαδημίας, αφού πρόσφατα έκαναν και ένα ταξίδι μαζί στη Κόστα Ρίκα. Οι δυο τους έμειναν στο πολυτελές ακίνητο που έλαβε στον διακανονισμό του διαζυγίου της με τον Μπρέιντι.

Από το περιβάλλον, πάντως, της Ζιζέλ, επιβεβαιώνουν πως η ίδια είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ και σε αυτό έχει συμβάλλει τόσο η επαφή της με τον Βαλέντε, όσο και η επιστροφή της στο μόντελινγκ.