Εικόνες που προκαλούν σοκ έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Μίσιγκαν, στις ΗΠΑ. Η κάμερα σώματος που φέρουν κατέγραψε την στιγμή που μπαίνουν σε σπίτι και βρίσκουν μια μητέρα να πνίγει το 2χρονο μωρό της στη μπανιέρα.

Η 35χρονη που συνελήφθη κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε δύο παιδιά της, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα.

Η αστυνομία ανέφερε πως έλαβε κλήση το πρωί του Σαββάτου από την 15χρονη κόρη της οικογένειας. Στο βάθος ακούγονταν παιδιά να ουρλιάζουν. Το κορίτσι είπε στο τηλέφωνο πως η μητέρα προσπαθούσε να σκοτώσει την αδερφή της.

Έσωσαν τις ζωές δύο παιδιών

Άμεσα δύο αστυνομικοί ανταποκρίθηκαν στην κλήση, μπούκαραν στο σπίτι και έσωσαν τις ζωές των παιδιών. Μόλις μπήκαν στο μπάνιο, είδαν την μητέρα να κρατά το κεφάλι της μικρής κόρης της μέσα στη μπανιέρα που είχε γεμίσει νερό. Το μωρό μάλιστα δεν ανέπνεε όταν το διέσωσαν.

Ξεκίνησαν άμεσα να του κάνουν ΚΑΡΠΑ και έτσι το κοριτσάκι ξεκίνησε να αναπνέει ξανά. Τέσσερα παιδιά βρίσκονταν στο σπίτι τη στιγμή του περιστατικού.

Οι τραυματιοφορείς μετέφεραν το 2χρονο κορίτσι και τον 4χρονο αδελφό της στο νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για σημάδια από μαχαίρι και κατάποση χημικών καθαρισμού. Η κατάσταση της υγείας τους ευτυχώς είναι καλή και σταθερή.

Η 37χρονη μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο επειδή, σύμφωνα με την αστυνομία, ενδεχομένως κατάπιε υγρό καθαρισμού. Η 15χρονη κοπέλα που κάλεσε την αστυνομία και ένα 8χρονο κορίτσι δεν έπαθαν τίποτα.

Δεν έγινε γνωστό τι ώθησε την γυναίκα να προχωρήσει σε μια τέτοια ειδεχθή πράξη ούτε εάν αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.