Στη Γαλλική Ριβιέρα και συγκεκριμένα στο Μόντε Κάρλο βρέθηκε φέτος η Ιωάννα Τούνη για τις καλοκαιρινές της διακοπές, τις οποίες τις περνά μαζί με τον 6 μηνών γιο της και την κολλητή φίλη της, Στέλα Πάσσαρη.

Οι δύο συνεργάτιδες πάντα μαζί με το «Νουνίτο» εξερεύνησαν το Μόντε Κάρλο, ψώνισαν από διεθνείς οίκους μόδας και απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους στη Γαλλία, ενώ μοιράζονται και αρκετά στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες διακοπές τους.

Μεταξύ των στιγμιοτύπων που μοιράζονται είναι ένα βίντεο που δείχνει την Ιωάννα Τούνη να θηλάζει και το οποίο προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων με το hashtag #Τουνη να παίρνει… φωτιά στο twitter. Κάποιοι επικρότησαν την κίνησή της να θηλάσει δημόσια κι άλλοι την αποδοκίμασαν.

Τούνη

«ΜΑΜΑΔΕΣ GO ON» – Η Ιωάννα Τούνη απαντά στα αρνητικά σχόλια

Η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να απαντήσει στον χαμό που έγινε με το βίντεο αυτό δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram από εκείνη την ημέρα, συνδεόμενη από την εξής λεζάντα:

«Για τον χαμό που έγινε με το βίντεο αυτό, να πω σε όσους προσβάλλονται ή «ανάβουν» με το πόσο «προκλητική» είναι η εικόνα μιας μαμάς που θηλάζει, να πάνε να ζητήσουν άμεσα βοήθεια 🙏🏽

ΜΑΜΑΔΕΣ GO ON🔥🔥 κανένα #shaming δεν είναι αποδεκτό στον δημόσιο θηλασμό!».

Τούνη Θηλασμός

Τελικά η Ιωάννα Τούνη δεν επιχειρεί να περάσει κάποιο κοινωνικό μήνυμα. Ξέρει ότι χορεύουμε στον ρυθμό της και απλά βαράει το ντέφι. Θηλασμός και influencing, εμ σαμπουάν εμ μαλακτικό!