Πρόκειται για ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα νέα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής και αποτελεί μία από τους λίγους εναπομείναντες εκφραστές της συντηρητικής δεξιάς στην Ελλάδα. Μιλάμε, φυσικά, για την Αφροδίτη Λατινοπούλου, την προπονήτρια τένις και πρώην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, η οποία με τις προκλητικές δηλώσεις της στα social media κατάφερε να μονοπωλήσει την προσοχή του κόσμου.

Τώρα, ενώ πλέον συμπορεύεται με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο -επίσης διεγραμμένο από την ΝΔ- στο νέο του κίνημα «Εθνική Συμφωνία», τα «βάζει» με τον πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίον αποκαλεί «απογοήτευση».

Σε συνέντευξή της στο iefimerida, η νομικός, όπως δηλώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ερωτάται την γνώμη της για τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον χαρακτηρίζει ως «απογοήτευση». Ο λόγος που για την ίδια έχει αποτύχει στον ρόλο του, είναι επειδή αφενός «ξεπατικώνει» τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ σε επιδόματα και «διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού» (sic) ενώ αφετέρου «αφού εκλέχθηκε στη θέση του πρωθυπουργού άρχισε ξαφνικά να μιλάει για «πολυπολιτισμικές κοινωνίες», να τιμάει τους «αγώνες της αριστεράς», ενώ ξέχασε τις παραβιάσεις στην κατάπτυστη (όπως την χαρακτηρίζει) Συμφωνία των Πρεσπών».

Παράλληλα, σχολίασε και τις εξελίξεις για το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών στην οποία ελπίζει να «πέσει άπλετο φως και να φανεί ποιος είναι ο υπεύθυνος και ποιος όχι». Η ίδια δεν φαίνεται να συμφωνεί με την απομάκρυνση του κ. Δημητριάδη ως υπεύθυνου για το σκάνδαλο, τον οποίον θεωρεί «την μοναδική πατριωτική φωνή εντός του Μέγαρου Μαξίμου» ενώ θεωρεί πως όχι μόνο ο Μητσοτάκης είναι αυτός που θα έπρεπε να λάβει την ευθύνη και να παραιτηθεί αλλά και όλη η κυβέρνηση. Σύμφωνα με την ίδια: «Στις προηγμένες κοινοβουλευτικές δημοκρατίες, όταν εντοπίζονται και πρωθυπουργικές ευθύνες, είθισται πράγματι οι κυβερνήσεις – και όχι απλώς οι εμπλεκόμενοι Υπουργοί ή συνεργάτες – να παραιτούνται εφόσον αποκαλύπτονται μείζονα σκάνδαλα. Εδώ σφυράνε αδιάφορα».

Όσο για τις επερχόμενες εκλογές, έδωσε την δική της εκτίμηση στην οποία όπως λέει «θα κονταροχτυπηθούν τρία κεντροαριστερά κόμματα με μικρές διαφορές μεταξύ τους», υποβαθμίζοντας την θέση της Νέας Δημοκρατίας ως παραδοσιακή δεξία.

Τέλος, σημειώνει ότι προσωπικός της στόχος είναι να εκπροσωπήσει «ένα κόμμα που θα καταστεί μια υπολογίσιμη δύναμη με δυνατή εκπροσώπηση στο κοινοβούλιο. Διότι στην Ελλάδα λείπει ένα κόμμα αστικό, συντηρητικό, δεξιό και πατριωτικό. Ένα κόμμα που θα βάζει πάνω απ’ όλα τον Έλληνα και την Ελληνίδα στο προσεχές πολύ δύσκολο αύριο που έρχεται».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Alexander Dugin: Σοκαρισμένος μετά την έκρηξη στο αυτοκίνητο που επέβαινε η κόρη του – Ήταν εκείνος ο στόχος;

Γαλαξίδι: Δύο νέοι πέθαναν γιατί ένας κρετίνος άφησε ένα νεκρό ζώο στον δρόμο

Από τη Helle Thorning-Schmidt στη Sanna Marin: Η Σκανδιναβία έγινε… Σκανδιναβία σε επίπεδο ηγεσίας