Λίγο καιρό μετά την ατάκα «ξέφυγε λίγο η κατάσταση» που χρησιμοποίησε η παρέα ανηλίκων που κατηγορείται ότι έκανε bullying στον 15χρονο στο Αρσάκειο, ένα από τα μέλη της φέρεται πως ενεπλάκη σε επεισόδιο με καθηγήτρια του σχολείου.

Συγκεκριμένα, η «Καθημερινή» αναφέρει ότι το μεσημέρι της Δευτέρας το τμήμα του 15χρονου και των φερόμενων δραστών άλλαζε αίθουσα για να παρακολουθήσει το επόμενο μάθημα. Τότε, φέρεται πως οι κατηγορούμενοι ανήλικοι έκαναν φασαρία, με αποτέλεσμα να δεχτούν παρατήρηση από καθηγήτρια άλλου τμήματος.

Όμως, ένας εξ αυτών φέρεται πως έδειξε ενοχλημένος τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια να έβρισε την εκπαιδευτικό, αποκαλώντας την «γουρούνα», «χοντρή» και φάλαινα». Μάλιστα, φέρεται πως χτυπούσε την πόρτα στο τμήμα της καθηγήτριας από την οποία δέχτηκε παρατήρηση ο ίδιος και η παρέα του.

Με βάση το δημοσίευα, στο σημείο έσπευσε μέλος της διεύθυνσης τoυ σχολείου, που απομάκρυνε τον 15χρονο και τον μετέφερε στο γραφείο των καθηγητών.

Ωστόσο, πατέρας μαθητή, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο τμήμα με τον 15χρονο, έδωσε μια διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό της εξύβρισης της καθηγήτριας. Σύμφωνα με τον ίδιο, το περιστατικό της παρατήρησης από την καθηγήτρια συνέβη μεν, αλλά χωρίς να ενοχλείται ο ανήλικος ή να φέρνει κάποια αντίρρηση.

Ο ίδιος, αναφερόμενος και στο αρχικό περιστατικό με την πετονιά, υποστήριξε ότι ξεκίνησε ως ένα παιχνίδι ανάμεσα στους μαθητές όλης της τάξης και δεν πήρε τον χαρακτήρα που παρουσιάζει η οικογένεια του 15χρονου, σημειώνοντας πως η μητέρα του θύματος τραβάει το περιστατικό «από τα μαλλιά». Σημειώνει επίσης πως η πετονιά δεν περιτυλίχθηκε γύρω από τον λαιμό του 15χρονου, αν και παραδέχεται τις εκδορές στον λαιμό του μαθητή.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές εβδομάδες, ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου αποφάσισε την αποβολή των μαθητών που «πρωταγωνίστησαν» στο βίαιο περιστατικό ενάντια στον συμμαθητή τους, αλλά το θέμα φαίνεται να έχει «κολλήσει», με την οριστική απόφαση να μην έχει ληφθεί ακόμα.