Μια δήλωση που και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι ακούγεται πολύ σκληρή έκανε ο Νικήτας Κακλαμάνης, αναφερόμενος στον αστυνομικό που τραυματίστηκε στα επεισόδια του Ρέντη και συνεχίζει να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 31χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, με τους γιατρούς να προχωρούν χθες στον ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού, το οποίο και τραυμάτισε σοβαρά η φωτοβολίδα.

Σχολιάζοντας όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε στο One:

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει, γιατί η καρδιά του είχε σταματήσει 15 λεπτά. Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για την οικογένειά του.

Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση», σημείωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.