Μέσα σε χρόνο… dt, οι αστυνομικές Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη της δολοφονίας που έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (20/9) σε καταυλισμό Ρομά στον Άγιο Σπυρίδωνα στην Σπάρτη. Ο 45χρονος είχε διαφύγει μαζί με τον 20χρονο γιο του και κρυβόταν στην περιοχή της Τρίπολης.

Ο 45χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη μέσα στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και η διαδικασία να προχωρήσει άμεσα σε δίκη.

Δεν είναι βεβαίως μόνο ο 45χρονος ο οποίος κατηγορείται. Είναι και ο 20χρονος γιος του, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 16χρονο αδελφό του 33χρονου θύματος. Και αυτός εντοπίστηκε στην ίδια περιοχή και συνελήφθη με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παραβίασης του νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του intronews.gr, ο δράστης φέρεται να είναι σεσημασμένος για κλοπές.

Ο 45χρονος και η σύλληψη

Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για τη σύλληψη των δύο δραστών:

«Σε συνέχεια του από 21.9.2023 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, μεσημεριανές ώρες της σήμερον (21.9.2023), εντοπίσθηκε στην Τρίπολη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, ο 45χρονος ημεδαπός που κατηγορείται για ανθρωποκτονία 33χρονου ημεδαπού, όπου και συνελήφθη.

Επιπλέον, στην Τρίπολη εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 20χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Σπάρτης».