Στα αποτελέσματα της εξέτασης DNA των συλληφθέντων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχουν ρίξει όλο το βάρος οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, προκειμένου να οδηγήσουν στον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσούρη.

Σύμφωνα με το Star, στις έρευνες έχει «ριχτεί» και το τμήμα Ανθρωποκτονιών και της Αθλητικής Βίας και όπως αναφέρεται, μέχρι στιγμής πάνω στο σώμα και στα ρούχα του Μιχάλη έχουν εντοπιστεί ξένα DNA. Όμως εκείνο το βράδυ πολλοί ήταν εκείνοι που τον ακούμπησαν άρα είναι δύσκολο να ξεχωρίσει το DNA του δολοφόνου.

Στο μεταξύ, μεγάλο κομμάτι της έρευνας έχει πέσει πάνω στα κινητά τηλέφωνα των Κροατών χούλιγκαν, καθώς εκτιμούν ότι σε αυτά μπορεί να βρίσκεται η σκηνή της δολοφονίας.

Όπως αναφέρει το Star, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι κάποιοι ίσως τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Βέβαια να σημειωθεί ότι ο όγκος εξέτασης αυτού του υλικού είναι πολύ μεγάλος, αφού μιλάμε για περίπου 100 κινητά τηλέφωνα.

Ένα τελευταίο αλλά εξίσου βασικό στοιχείο, είναι το γεγονός ότι δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το φονικό όπλο που σκότωσε τον 29χρονο. Πάνω στα τρία μαχαίρια που βρήκαν οι αρχές, δεν έχει εντοπιστεί το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη.

Τέλος, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι με βάση το σύστημα «Σιρέν», (σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ των χωρών στη Σένγκεν), οι ελληνικές αρχές ζήτησαν από την πρώτη στιγμή τα ποινικά μητρώα των Κροατών και μετά από μία εβδομάδα, δεν έχουν πάρει ακόμα απαντήσεις.