«Φαίνεται ότι αυτός που έριξε τη μαχαιριά στον Μιχάλη δεν είχε έρθει σε μάχη σώμα με σώμα μαζί του» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας για τα επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια που κατέληξαν στη δολοφονία του 29χρονου.

Όπως είπε μιλώντας στο MEGA, «κατά τη διάρκεια της σύρραξης φαίνεται από τις κάμερες ότι κάποιοι πλησίασαν και χτύπαγαν τον δολοφονημένο Μιχάλη. Προσπαθούμε από τα στίγματα να δούμε ποιοι πλησίασαν, αλλά είναι πολύ δύσκολο».

Ως προς την πορεία των ερευνών ο Γιώργος Καλλιακμάνης υπογράμμισε ότι ήδη είναι προς διερεύνηση τα στίγματα των τηλεφώνων και είναι αυτά που θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στα λάθη που έγιναν από την πλευρά της Αστυνομίας επισημαίνοντας: «Έγιναν τραγικά λάθη. Η ΕΛ.ΑΣ είναι ένας αποτελεσματικός οργανισμός, αλλά αδικήθηκε από πρόσωπα που έκαναν λάθη και γι’ αυτό γίνεται μία ΕΔΕ και πολλές καρατομήσεις».

Ερωτώμενος ο Γιώργος Καλλιακμάνης αν επίκεινται στην Αστυνομία κρίσεις προσωπικού σε ανώτατο επίπεδο μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια απάντησε ότι «είναι λογικό να συμβούν καθώς τις καρατομήσεις ακολουθούν κενές θέσεις που θα πρέπει να αναπληρωθούν».