Ένα αποτρόπαιο βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, την Πέμπτη (06/04), καθώς 50χρονος γιος φαίνεται να χτυπάει τους ηλικιωμένους γονείς του με αφορμή τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε το MEGA, συγγενής των ηλικιωμένων υποστήριξε:«Δέκα χρόνια διαρκεί. Ο γιος και η νύφη κατεβαίνουν στο διαμέρισμα του πατέρα τους και, με διάφορες προθέσεις, ενώ τους απειλούν, αρχίζουν και τους χτυπούν και σπάνε, και καταστρέφουν το σπίτι, ζητώντας λεφτά. Χθες και η νύφη κατέβηκε μόνη της, τους έδειρε, τους χτύπησε τόσο πολύ που κάλεσαν στο νοσοκομείο».

Το βίντεο τραβά η – εν διαστάσει σύζυγος – του 50χρονου. Μια γυναίκα από την Ουκρανία που κατηγορεί το ηλικιωμένο ζευγάρι πως δεν βοήθησαν την οικογένειά της οικονομικά.

«Κάτσε κάτω και μην μιλάς! Εάν δεν ήμουν εδώ, θα της έτρωγες από το πρωί» ακούγεται να λέει ο 50χρονος στη μητέρα του. «Σκάσε, σκάσε, σκάσε!» συνεχίζει να της λέει με φωνές, ενώ ακούγεται να σχολιάζει και η εν διαστάσει σύζυγός του.

«Τους ζητάνε λεφτά»

Αιτία αυτού του τσακωμού, τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας. Ο 50χρονος ζητάει λεφτά, πλησιάζει απειλητικά τον πατέρα του που έχει σοβαρότατα προβλήματα υγείας. Ο 80χρονος τρομοκρατημένος, με όσες δυνάμεις έχει, όπως μπορεί, φωνάζει βοήθεια.

Οι ηλικιωμένοι ζητούν επανειλημμένα από τον γιο και τη νύφη τους να φύγουν από το σπίτι. Είναι μάταιο.

«Η Αστυνομία, το Τμήμα Πεντέλης, τους τηλεφωνώ επανειλημμένως, βαρέθηκαν να πηγαινοέρχονται να τους λύσουν τα προβλήματα. Η απάντηση της Αστυνομίας είναι να φύγει ένας από την πολυκατοικία. Τους ζητάνε λεφτά, να πουλήσουνε… Ο παππούς έχει και ακίνητη περιουσία και του ζητά να πουλήσει την ακίνητη περιουσία για να τους δώσει τα λεφτά», τόνισε συγγενής του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Μάλιστα, πριν από δύο ημέρες, οι ηλικιωμένοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ αφού η νύφη τους, τους έδειρε.

Photo credits: MEGA