Αν είστε γονείς λογικά αυτή η είδηση δεν θα σας πολυαρέσει. Κι επίσης εύλογα θα σκεφτείτε «να έβλεπα εσάς αν είχατε παιδιά». Αν πάλι δεν είστε γονείς, πιθανότατα ήδη γκουγκλάρατε που βρίσκεται αυτό το εστιατόριο

Δεν βρίσκεται στην Ελλάδα για κακή σας τύχη, αλλά το Toccoa Riverside στις ΗΠΑ ανοίγει τον δρόμο για όλους τους επενδυτές σε όλες τις χώρες που στοχεύουν σε συγκεκριμένο target group. Αυτούς που θέλουν να φάνε ήσυχα, πολύ ήσυχα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους κανόνες του, αν παιδιά κάνουν φασαρία (υποκειμενικό το κριτήριο, εναπόκειται στους υπεύθυνους του εστιατορίου να αποφασίσουν), τότε χρεώνουν έξτρα τους γονείς. Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως μαρτυρούν παθόντες, η χρέωση έχει φτάσει και τα 50 δολάρια.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι «δεν μπορούσα να το πιστέψω. Τα παιδιά κάθονταν στο τραπέζι και ήταν πολύ καλά. Θυμάμαι, μάλιστα, ότι είπα κάποια στιγμή “δεν μπορώ να πιστέψω πόσο καλά έχουν συμπεριφερθεί» δήλωσε μια μητέρα στο NBC News Today και συμβούλεψε να το αποφεύγουν όσους έχουν παιδιά.