Η Blake Lively θέλοντας να προστατεύσει τα παιδιά της, επιστράτευσε τα social media για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Η ηθοποιός, με ανάρτησή της ως απάντηση σε μια σειρά από νέες φωτογραφίες με εκείνη και τα τρία της παιδιά, έβαλε στο στόχαστρο τους paparazzi, που ξεπερνούν τα όρια για μία φωτογραφία της οικογένειάς της.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή η 33χρονη ηθοποιός, σε σχόλιο κάτω από το διαγεγραμμένο post ενός tabloid, έγραψε το εξής: «Επεξεργάζεστε μαζί αυτές τις εικόνες για να μοιάζω ότι σας χαιρετάω χαρούμενη. Αλλά αυτό είναι απατηλό. Η πραγματική ιστορία είναι: Τα παιδιά μου διώκονταν από άντρες όλη την ημέρα. Πηδούσαν ξαφνικά μπροστά μας και μετά κρύβονταν. Μία άγνωστη στο δρόμο πήγε και τους μίλησε γιατί ήταν τόσο ενοχλητικό ακόμα και για εκείνη που το έβλεπε. Πού είναι η ηθική σου εδώ; Θα ήθελα να μάθω. Ή απλά δεν ενδιαφέρεσαι για την ασφάλεια των παιδιών; Παρακαλώ σταματήστε να πληρώνετε μεγάλους άντρες για να κρυφτούν και να κυνηγήσουν παιδιά. Ελάτε λοιπόν, προσαρμοστείτε στις εποχές και στις συνθήκες».

Η Blake Lively δεν είναι η μοναδική που ξεσπάθωσε κατά των paparazzi, αφού νωρίτερα είχε προβεί στην ίδια κίνηση και η Gigi Hadid. Το μοντέλο είχε γράψει δημόσια για το απόρρητο της κόρης της, ζητώντας από όλους τους λογαριασμούς, τον Τύπο και τους θαυμαστές της, να μην ανεβάζουν το πρόσωπο του 9μηνού μωρού της και να το θολώνουν.

«Ξέρετε ότι ποτέ δεν έχουμε μοιραστεί σκόπιμα το πρόσωπο της κόρης μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η επιθυμία μας είναι να μπορεί να επιλέξει πώς θα μοιραστεί τον εαυτό της με τον κόσμο όταν μεγαλώσει και να μπορεί να ζήσει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογικά την παιδική της ηλικία, χωρίς να ανησυχεί για μια δημόσια εικόνα που δεν έχει επιλέξει.

Είναι μια επιπλέον προσπάθεια να κρύψω το πρόσωπο του παιδιού μου και ως νέα μαμά, θέλω απλώς το καλύτερο για το μωρό μου, όπως κάνουν όλοι οι γονείς. Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να συνεχίσει τη συζήτηση για την προστασία των ανηλίκων στα μέσα ενημέρωσης, ακόμη και αν προέρχονται από δημόσια οικογένεια».

Φωτογραφία: Getty