Μια δημοσίευση της Zendaya στο Twitter στην πισίνα προκάλεσε 19 εκατομμύρια ακόλουθούς της να την τρολάρουν, αφού υποτίθεται ότι έβλεπαν τον Tom Holland στο παρασκήνιο. Το post μετά από τα σχόλια που έλαβε, διαγράφηκε, αλλά έγινε σίγουρα viral.

«Εδώ ζω την καλύτερη ζωή μου», έγραψε χαρακτηριστικά η 24χρονη στο post, μη γνωρίζοντας αυτό που πρόκειται να συμβεί και αγνοώντας τον Tom, που βρισκόταν από πίσω. Δεν πήρε πολλή ώρα για να κάνει τους ακόλουθούς της να εντοπίσουν τι πάει λάθος στην φωτογραφία. Ένας από αυτούς σχολίασε ότι ο Tom πνίγεται από πίσω, με την Zendaya, να απαντάει ότι το πρόσωπο πίσω της είναι κάποιος άλλος.

Μετά την ανάρτηση, έγιναν διάφορες εικασίες ότι κάποιος σκηνοθέτησε την απάντηση της, χρησιμοποιώντας Photoshop, καθώς η σχέση τους επιβεβαιώθηκε μόλις μια εβδομάδα πριν. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε επίσης στη γειτονιά Silver Lake, όπου ζει η μητέρα της, ενώ οι paparazzi τους έπιασαν να φιλιούνται μέσα στο αμάξι του ηθοποιού. Οι φήμες για τη Zendaya και τον Holland χρονολογούνται από τότε που πρωταγωνίστησαν μαζί στην ταινία «Spider-Man: Homecoming» το 2017.

Zendaya- Tom Holland

Η Zendaya αναφέρθηκε στην ευκαιρία, που της δόθηκε, να κάνει μια τρίτη ταινία Spider-Man με τον Holland και το υπόλοιπο καστ. Για το Spider-Man: No Way Home -το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο-είπε χαρακτηριστικά: «Ήμασταν όλοι απορροφημένοι και αφιερώσαμε χρόνο στο να απολαύσουμε τη στιγμή, ενώ ήμασταν όλοι μαζί. Είμαι ευγνώμων για την εμπειρία αυτή».

«Είναι πολύ ιδιαίτερο να μεγαλώνουμε όλοι μαζί», σχολίασε για τα τελευταία πέντε χρόνια, με λίγο πικρία, καθώς δεν ξέρει αν θα κάνουν νέα γυρίσματα.