Καταιγιστικές συνεχίζουν να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, την ώρα που οι έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας στις δομές της Οργάνωσης βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.

Μετά τις 300.000 ευρώ που βρέθηκαν σε δύο από τις δέκα τράπεζες του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, εντοπίστηκε κι ένα χρηματοκιβώτιο μεγάλο χρηματικό ποσό κατά τη διάρκεια εφόδου στη δομή της Κιβωτού στον Κολωνό, όπου μεταξύ άλλων υπάρχει χώρος που χρησιμοποιείται και ως σπίτι από τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα του.

Διαβάστε ακόμη: Διαδηλώσεις στην Κίνα: Οι μεγαλύτερες που έχουν γίνει από το κίνημα της Τιενανμέν το 1989






Επιπλέον, θα εξεταστεί εάν το χρηματικό ποσό που εντοπίστηκε στον Κολωνό σχετίζεται με αυτό που είχε ληφθεί από θυρίδα τραπεζικού υποκαταστήματος της ίδιας περιοχής από την πρεσβυτέρα πριν από εννέα ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι από τη μέχρι στιγμής έρευνα προκύπτει ότι σε λογαριασμούς της Κιβωτού υπήρχαν περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι το ποσό αυτό μπορεί να ανέβει κατά την εξέλιξη των ερευνών, καθώς αναμένονται απαντήσεις και από άλλα τραπεζικά ιδρύματα.