«Καμπανάκια» έχει σημάνει σε παραπάνω από μία υπηρεσία στην Ασφάλεια Αττικής, η επιχείρηση «Αμαρυλλίς» η οποία οδήγησε στην εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων, σεξουαλικής εκμετάλλευσης 51 γυναικών. Οι έφοδοι σε συνολικά 13 studios και οίκους ανοχής, έχουν φέρει στην επιφάνεια στοιχεία τα οποία μπορεί ν’ αποτελούν το κομμάτι που λείπει για να συμπληρωθεί το παζλ σε τουλάχιστον τρεις ακόμη υποθέσεις.

Ένα από τα studios στα οποία οι αστυνομικές Αρχές πραγματοποίησαν έφοδο, βρίσκεται στο επίκεντρο πολλαπλών ερευνών. Δεν είναι διόλου τυχαίο πως βρίσκεται στην οδό Κασσάνδρας, έναν δρόμο γεμάτο από studios και μάλιστα παραπλεύρως σε ένα ακόμη που έχει απασχολήσει τις έρευνες των Αρχών πριν από μερικούς μήνες.

Πρόκειται για τον οίκο ανοχής τον οποίο η 12χρονη του Κολωνού αναγνώρισε ως ένα από τα studios στα οποία την πήγαινε ο Ηλίας Μίχος προκειμένου να την εκδίδει. Όπως προκύπτει από τις αστυνομικές έρευνες, τα τρία studios τα οποία είναι σχεδόν… μεσοτοιχία ελέγχονταν από τους ίδιους ανθρώπους ή από ανθρώπους με κοινό περιβάλλον.

studios
Ένας από τους τρεις συνολικά οίκους ανοχής που γειτνιάζουν επί της οδού Κασσάνδρας και αποτέλεσε αντικείμενο ελέγχου των Αρχών

Θυμίζουμε πως την περασμένη Παρασκευή, τουλάχιστον 50 αστυνομικοί είχαν συμμετάσχει στις εφόδους σε 13 studios και όπως προκύπτει από στοιχεία της δικογραφίας τα… λαβράκια διαδέχονται το ένα το άλλο.

Τι άλλο κρύβουν τα studios

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» οι «συμπτώσεις» των δύο υποθέσεων δεν σταματούν εκεί. Γίνεται λόγος για την περίφημη «Μαρίνα», μία ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής η οποία σύμφωνα με κατάθεση αστυνομικού των Εσωτερικών Υποθέσεων για παλαιότερη υπόθεση, είχε αναγνωρίσει ως τρόπον τινά σύνδεσμο των φατριών της Μαφίας που ήλεγχαν τους οίκους ανοχής (προστασία) με διεφθαρμένους αστυνομικούς, παράγοντας κέρδη από τη συνολική επιχείρηση άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ μηνιαίως.

Η συγκεκριμένη «Μαρίνα» είχε εμφανιστεί και στην υπόθεση της 12χρονης, καθώς το οίκημα που στεγάζεται ο οίκος ανοχής όπου ο Μίχος φέρεται να εξέδιδε τη νεαρή, ανήκει στην ίδια. Η εν λόγω «Μαρίνα» πάντως φαίνεται πως κρύβεται κάτω από πολλές πέτρες επιχειρήσει κανείς να σηκώσει, αναφορικά με υποθέσεις μαστροπείας, χωρίς όμως η ίδια να έχει άμεση σχέση.

Στο παραπάνω δημοσίευμα τονίζεται πως συγγενικά της πρόσωπα, είχαν κάποιες επαφές με τον περιβόητο «Ντίμι» Μπουγιούκο, τον αστυνομικό που έχει καταδικαστεί για τη μαστροπεία της 19χρονης στην Ηλιούπολη, ενώ ο σύζυγός της φέρεται να είχε επαφές με πρόσωπα που είχαν «άκρες» στην Κολομβία και είχαν παίξει κάποιο ρόλο στην τροφοδοσία των κυκλωμάτων με Λατίνες εργάτριες του σεξ.

Σημείωση: Στη βασική φωτογραφία διακρίνεται αριστερά ο οίκος ανοχής στον οποίο πραγματοποιήθηκε έλεγχος την περασμένη Παρασκευή (30/6) από τις Αρχές. Δεξιά ο οίκος ανοχής τον οποίο είχε αναγνωρίσει η 12χρονη στις καταθέσεις της.

Photo credits: ΕΛ.ΑΣ.