Σε σοκ βρίσκονται ακόμη και οι αστυνομικοί του ΤΑ Κολωνού μετά τα όσα άκουσαν τα ξημερώματα της Τρίτης από μία 20χρονη κοπέλα. Ήταν γύρω στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας όταν η 20χρονη μπήκε στο τμήμα για να καταγγείλει έναν ομαδικό βιασμό τον οποίο φέρεται να υπέστη.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μέσω του ethnos.gr και αφορά σε μία κοπέλα η οποία ισχυρίζεται πως ένα φιλικό της πρόσωπο την εξαπάτησε και την οδήγησε σε χώρο όπου ήταν οίκος ανοχής. Η νεαρή φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών και δεν αντιλήφθηκε πως ο χώρος δεν ήταν μπαρ, όπως αρχικά της είχαν πει.

Η νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς, βιάστηκε ομαδικά από 18 άνδρες! Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε η κοπέλα έγινε έρμαιο στις ορέξεις των συγκεκριμένων ανδρών, οι οποίοι μόλις τελείωσαν την παράτησαν στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Σπύρου Πάτση.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι δράστες ήταν πιθανότατα πακιστανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές του intronews.gr, η καταγγελία όντως έχει κατατεθεί τα ξημερώματα της Τρίτης. Ωστόσο λόγω της χρήσης ναρκωτικών ουσιών οι αστυνομικοί παρουσιάζονται επιφυλακτικοί για το τι πραγματικά έχει συμβεί.

Γι’ αυτό παραγγέλθηκε ιατροδικαστή εξέταση προκειμένου να εντοπιστούν αφ’ ενός δείγματά DNA, αφ’ ετέρου για να καταγραφούν τα όποια σημάδια αποκόμισε η νεαρή.

Κολωνός: 20χρονη ισχυρίζεται πως τη βίασαν 18 άτομα!