Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο μάλιστα τρεις άνδρες εξωθούσαν στην πορνεία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας μάλιστα αποδείχθηκε ότι ένας από τους υπόπτους για την υπόθεση μαστροπείας του 14χρονου παιδιού είναι ένα πρόσωπο που συζητήθηκε αρκετά όταν προέκυψαν καταγγελίες για τον π. Αντώνιο και τη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ενώ αρχικά ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης έβγαινε στα κανάλια και κατηγορούσε τον π. Αντώνιο, στη συνέχεια άλλαξε γραμμή και προέβαινε σε θερμές δηλώσεις υπέρ του κατηγορούμενου ιερέα.

Με αφορμή λοιπόν την αποκάλυψη ότι ο Ελλάδιος τραβούσε βίντεο με τον βιασμό της μικρής σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου με έναν Γεωργιανό bodyguard υψηλών προσώπων, ένας συγγενής του μίλησε στο Star.

Αίσθηση μάλιστα προκάλεσαν τα λεγόμενά του, καθώς τον αποκαλεί «παράσιτο» τονίζοντας ότι «μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος».

Ολόκληρη η τοποθέτησή του: «Έχει κάνει φυλακή τέσσερα χρόνια για ληστείες κλοπές εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς. Κανένας από την οικογένεια δεν θέλει να έχει επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα. Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε! Να μείνει στη φυλακή. Έχει αδερφές, έχει ανιψιές σε τέτοια ηλικία. Πήγε σε ένα κοριτσάκι να το εκμεταλλευτεί. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος» συμπλήρωσε ο συγγενής του Ελλάδιου.