Δεν επαρκούν τα στοιχεία που φέρεται να έδωσε η 12χρονη στην ειδική ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κατάθεσής της και ως εκ τούτου ανακριτής και εισαγγελέας διέταξαν την αποδέσμευση τόσο του 63χρονου Στ.Κ. όσο και του 82χρονου φερόμενου φίλου του, όπως και ενός 43χρονου Πακιστανού υπαλλήλου πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Μοναδικός που κρίθηκε προφυλακιστέος κατά τη διάρκεια της σημερινής (27/6) διαδικασίας απολογίας των τεσσάρων νέων κατηγορούμενων είναι ένας 46χρονος Πακιστανός ιδιοκτήτης καταστήματος κινητής τηλεφωνίας. Σε βάρος του 43χρονου επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης στο ΑΤ μία φορά τον μήνα. Στον 63χρονο επιβλήθηκε ο όρος της εμφάνισης στο ΑΤ δύο φορές τον μήνα και η απαγόρευση επικοινωνίας με τη 12χρονη, ενώ στον 82χρονο επιβλήθηκε μόνο ο όρος απαγόρευσης επικοινωνίας με την ανήλικη.

Απ’ όλα τα παραπάνω διαπιστώνεται πως τόσο η μνήμη όσο και τα στοιχεία που δίνει η 12χρονη στις Αρχές, αρχίζουν και αδυνατίζουν. Σαφώς κανείς από τους παραπάνω δεν έχει κριθεί δικαστικώς, ωστόσο γίνεται σαφές πως οι δικαστικές Αρχές δεν έχουν τις ενδείξεις εκείνες που να τις οδηγούν σε ξεκάθαρα συμπεράσματα.