Συγκλονιστικές λεπτομέρειες εμπεριέχει η κατάθεση που έδωσε στις Αρχές, η νεαρή η οποία κατήγγειλε τον Ντάνι Άλβες για βιασμό τον περασμένο Δεκέμβριο.

O άλλοτε άσσο της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας, παραμένει προφυλακισμένος, κατηγορούμενος για όσα εκτυλίχθηκαν σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης της Βαρκελώνης.

Η ισπανική εφημερίδα «As» έφερε στο «φως της δημοσιότητας» την κατάθεση της νεαρής, η οποία υποστήριξε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς:

«Ήταν πίσω μου, ενώ είχα τον εξάδελφό μου μπροστά μου. Τότε τον θυμάμαι να απομακρύνεται και να μου κάνει νόημα να πάω κοντά του. Σκέφθηκα «μπορείς να του μιλήσεις και να δεις τι θέλει» και δεν σκέφτηκα κάτι άλλο. Πήγα εκεί για να του μιλήσω. Σε καμία στιγμή δεν ήξερα πού πήγαινα. Θυμάμαι ότι πήγαινα εκεί που ήταν, αλλά δεν μπορούσα να φαντασθώ πού με πήγαινε. Φθάσαμε και υπήρχε μια πόρτα, την άνοιξε και μπήκα μέσα. Όταν μπήκα μέσα, είδα ότι ήταν μια μικροσκοπική τουαλέτα, είδα ότι ήταν πολύ, πολύ μικρή. Νομίζω ότι τότε άρχισε το σοκ μου».

Σε άλλο σημείο της κατάθεσής της αναφέρει μάλιστα τα εξής:

«Θυμάμαι ότι κάθισε και άρχισα να του λέω πρέπει να φύγω, πρέπει να φύγω. Τον θυμάμαι να μου σηκώνει το φόρεμα και να με βάζει να καθίσω πάνω του. Και άρχισε να μου λέει πολλά πράγματα. Επέμεινε να του πω πράγματα. Εκείνη την στιγμή αντιστάθηκα, αλλά με κτύπησε στο γόνατο. Προσπάθησε να με κάνει να του κάνω στοματικό σεξ. Συνέχισα να απομακρύνομαι μέχρι που με έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να με χαστουκίζει».