Ολοένα και νεότερα στοιχεία προκύπτουν για τη σοκαριστική υπόθεση ενός, ουσιαστικά, ομαδικού βιασμού μίας 13χρονης από τρεις ανηλίκους, από 14 έως 17, οι οποίοι μάλιστα ή τουλάχιστον κάποιος από αυτούς, φρόντισε να καταγράψει το περιστατικό σε βίντεο και να το διανείμει στο σχολικό τους περιβάλλον. Η ιστορία έρχεται να ταρακουνήσει συθέμελα τη Δυτική Αττική, περιοχή στην οποία το περιστατικό έλαβε χώρα.

Το σκηνικό στήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα. Έκτοτε το κορίτσι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και αφού περιέγραψε στους γονείς της τα όσα βίωσε, αποφασίστηκε να προχωρήσει σε καταγγελία στις Αρχές. Οι αστυνομικοί του Ανηλίκων, έλαβαν κατάθεση από το κορίτσι που κατάγεται από τη Δυτική Αττική και αμέσως κίνησαν διαδικασίες για τη σύλληψη των δραστών.

Το φοβερό σκηνικό σε Γυμνάσιο στη Δυτική Αττική

Η κατάσταση την οποία βίωσε η 13χρονη είναι τουλάχιστον αποκρουστική και ταπεινωτική. Η νεαρή κοπέλα με κάποιον τρόπο εγκλωβίστηκε από τρεις νεαρούς, ηλικίας 14, 15 και 17 ετών σε σημείο του Γυμνασίου που φοιτούν όπου δεν υπήρχε ιδιαίτερη ορατότητα. Φαίνεται πως η άμεση επαφή της 13χρονης ήταν ο 14χρονος και με κάποιον τρόπο η νεαρή να παγιδεύτηκε.

Οι τρεις δράστες φέρονται να εξανάγκασαν το κορίτσι να γονατίσει μπροστά τους και να απαιτήσουν από αυτή να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις. Μάλιστα αυτό φαίνεται πως έγινε και δεύτερη φορά, με τον 14χρονο να αποτυπώνει το περιστατικό σε βίντεο με το κινητό του.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο κάτοχος του παράνομου βίντεο, προέβη σε διαμοιρασμό της εικόνας, θέλοντας έτσι να δείξει τα… επιτεύγματά του στον περίγυρό του και στον περίγυρο του κοριτσιού, εκθέτοντάς το ανεπανόρθωτα.

Συνελήφθησαν

Η… χαρά των τριών δραστών κράτησε πολύ λίγο. Μπορεί να πίστευαν πως το κορίτσι δεν θα μιλούσε ποτέ για ότι της συνέβη, ωστόσο έπεσαν έξω. Η καταγγελία της 13χρονης από τη Δυτική Αττική ήταν καθοριστική ώστε να κινηθούν οι αστυνομικές Αρχές και να προχωρήσουν στη σύλληψη των δραστών. Οι τρεις ανήλικοι συνελήφθησαν και διώκονται για τα αδικήματα του «βιασμού κατά συναυτουργία» και «πορνογραφίας ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση».

Αξίζει να σημειωθεί πως στα κινητά κάποιων εκ των συλληφθέντων, εντοπίστηκε αφ’ ενός του υλικό που αποτυπώθηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού με την 13χρονη, ωστόσο φαίνεται να υπάρχει και υλικό με πρωταγωνίστρια άλλη κοπέλα. Δεν είναι σαφές αν πρόκειται για άλλο θύμα ή για κάποιο επαγγελματικό πορνογραφικό υλικό. Γι’ αυτό το κινητό εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ελεγχθεί περαιτέρω.