Δύο χρόνια μετά την ειδεχθή δολοφονία στα Γλυκά Νερά που «πάγωσε» το πανελλήνιο, ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν που ξεψύχησε από τα χέρια του συζύγου της, μίλησε πιο οργισμένος από ποτέ στο «Live News».

«Το φτωχό παιδί φυσικά αγνοεί ακόμη ότι πρέπει να μεγαλώσει χωρίς μητέρα και πατέρα λόγω της τρομερής πράξης του φυσικού της πατέρα. Είμαι αποφσισμένος ότι το τέρας που σκότωσε τη μητέρα της, δεν θα ξαναδεί ποτέ ξανά την εγγονή μου. Όπως και αυτά τα δύο παραλάγα πλάσματα, οι γονείς του. Αυτή τη στιγμή η Λυδία έχει προσαρμοστεί πλήρως με την οικογένεια της μητέρας της στις Φιλιππίνες. Παίζει με τα ξαδέλφια της τις ζεστές ηλιόλουστες μέρες που μας κάνει.

Σε κάποιο στάδιο της ζωής της θα πρέπει να της πουν γιατί τα ξαδέλφια της, που θεωρεί αδέλφια και αδελφές, έχουν όλοι ίσια, μαύρα μαλλιά, ενώ εκείνη έχει ένα χρυσό φωτοστέφανο από μπούκλες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ντέιβιντ Κράουτς.

Παράλληλα, μίλησε γεμάτος οργή για τον δολοφόνο της κόρης του, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «λυπάμαι που δεν υπάρχει θανατική ποινή στην Ελλάδα για να τον στείλω στην κόλαση».

«Όταν ο δολοφόνος της κόρης μου ήταν ήδη στη φυλακή, πριν από τη δίκη του, έλαβα μια δακτυλογραφημένη επιστολή που παρέδωσε χειρόγραφα ο πατέρας του. Στην επιστολή προσπάθησε να εξηγήσει τις πράξεις του και πώς έμπλεξε με συμμορία ναρκωτικών.

Αυτό ήταν λίγο αφότου ανακάλυψα ότι το ποσό των 70.000 ευρώ που είχαμε δώσει με την Σουζάνα στην Καρολάιν για να αγοράσει ένα οικόπεδο για να χτίσει σπίτι, τα είχε οικειοποιηθεί ο δολοφόνος και είχε αγοράσει τη γη μόνο στο όνομά του. Κάθισα τη μητέρα του απέναντί μου και θυμάμαι καθαρά τι ακριβώς της είπα. «Φαίνεται ότι ο γιος σας, δεν είναι μόνο ψεύτης και δολοφόνος, αλλά αποδεικνύεται ότι είναι και κλέφτης.

Της είπα ότι είχα ένα γράμμα που μου είχε παραδώσει ο σύζυγός της αρκετές ημέρες νωρίτερα, στο οποίο ο γιος της παραδέχθηκε ότι σκότωσε την κόρη μου, ισχυριζόμενος ότι ήθελε να σώσει την Λυδία από τη συμμορία δολοφόνων. Αργότερα ο σύζυγός της αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρχαν γράμματα, παρότι εκείνος μου είχε παραδώσει το δικό μου.

Μετά την απόφασή μας να μετακομίσει η Λυδία στις Φιλιππίνες για να μεγαλώσει σε ένα πιο νεανικό οικογενειακό περιβάλλον, οι γονείς του δολοφόνου αντέδρασαν σθεναρά σε αυτό και υπέβαλαν αίτηση για την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού. Αυτό δεν έγινε με γνώμονα το συμφέρον της μικρής, αλλά για καθαρά εγωιστικούς λόγους. Κάτι για να τους διασκεδάζει στα γεράματά τους».

Η οικογένεια του πιλότου αρνείται την ύπαρξη επιστολής, αναφέρει το ρεπορτάζ του «Live News», με την επόμενη δικαστική μάχη να αναμένεται να διεξαχθεί στη σκιά αυτών των καταγγελιών.