Διεκόπη για ακόμη μία φορά η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς στα Γλυκά Νερά και η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αντιδράσεις και διαμαρτυρίες.

Από το δικαστήριο ήταν απών λόγω κωλύματος ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου καθώς, όπως ισχυρίστηκε συνεργάτιδά του, έπρεπε να παραστεί σε άλλη δίκη. Απών ήταν και ο ίδιος ο Αναγνωστόπουλος, ο οποίος διαβάζει για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Τόσο η έδρα όσο και ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς αντέδρασαν στο αίτημα για νέα διακοπή με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να ρωτά την συνεργάτιδα των συνηγόρων υπεράσπισης εάν μπορεί εκείνη να εκπροσωπήσει τον Αναγνωστόπουλο κι αυτή να απαντά ότι δεν έχει εξουσιοδότηση.

Κατά την έξοδο του από το Εφετείο ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος Θανάσης Χαρμάνης τόνισε με νόημα ότι «ο Αναγνωστόπουλος αδίκως ταλαιπωρείται να μπει στη Νομική. Θα πρέπει να πάει “στην δραματική σχολή που έχει ταλέντο. Ξεκινήσαμε 20/2 και φτάσαμε σήμερα να μην δικάσουμε και πάλι. Θα έχουμε παύση λόγω εκλογών. Με παίρνουν δημοσιογράφοι από την Αγγλία και μου λένε πως πουθενά στην Ευρώπη δεν γίνονται αυτά. Πέντε φορές έχω έρθει από το Βόλο και έχουμε δικάσει μόνο τέσσερις ώρες. Είχα τη διαβεβαίωση ότι θα είναι εδώ συνάδελφός του να εκπροσωπήσει τον κατηγορούμενο».

Νέα ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η 1η Ιουνίου.