Σενάρια αλλά και φωτογραφίες κυκλοφόρησαν σήμερα από τη Μύκονο, κάνοντας λόγο για γκρέμισμα του θρυλικού Sea Satin μετά από σοβαρές πολεοδομικές παραβάσεις που εντόπισαν οι αρμόδιες αρχές του νησιού.

Μόνο που η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική μιας και οι πολεοδομικές παραβάσεις όπως και το γκρέμισμα αφορά χώρο δίπλα στο Sea Satin, ο οποίος χώρος ανήκει στον ιδιοκτήτη του Principote.

Τα σενάρια αυτά μάλιστα που αφορούν τη θρυλική ψαροταβέρνα έρχεται να διαψεύσει εμμέσως πλην σαφώς ο διάσημος ηθοποιός Ματ Ντέιμον, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο Sea Satin και έβγαλε φωτογραφίες στο μέρος όπου γυρίστηκε μέρος του Bourne Identity.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nammos έχει αγοράσει το όνομα και το δικαίωμα χρήσης του Sea Satin.

Ματ Ντέιμον, Κρις και Λίαμ Χέμσγουορθ συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Μύκονο, απολαμβάνοντας ήλιο, θάλασσα και βόλτες στα σοκάκια. Εκτός όμως από τα προφανή, οι χολιγουντιανοί σταρ έχουν ξετρελαθεί με τα ελληνικά πιάτα στο Νησί των Ανέμων, τόσο που ένα μαγαζί το επισκέφθηκαν δύο φορές.

Ειδικότερα, Ντέιμον και αδέρφια Χέμσγουορθ έβαλαν στην καρδιά τους το greek souvlaki, τα παϊδάκια, τα τζατζίκια και ούτω καθεξής, που έφαγαν στο ψητοπωλείο «Λευτέρης» στον Ορνό. Μέσα σε λίγα 24ωρα το επισκέφθηκαν ξανά μετά την πρώτη τους επίσκεψη εκεί, προκειμένου να φάνε παϊδάκια, σουβλάκια, τζατζίκι, τηγανητά κολοκυθάκια, καλαμαράκια και άλλους ελληνικούς μεζέδες.

Στο μεταξύ, αξίζει να σημειωθεί πως Ντέιμον και Χέμσγουορθ, παρά τη συνοδεία των σωματοφυλάκων, είχαν καλή διάθεση και έβγαλαν φωτογραφίες με θαυμαστές τους.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο νησί των Ανέμων, η παρέα έχει επισκεφθεί επίσης το εστιατόριο «Kuzina» στην παραλία του Ορνού για ψάρι και θαλασσινά.

Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, διασκέδασαν σε drag show, με τον Ντέιμον να φωνάζει στη μητέρα μιας drag queen επαινετικά λόγια.