Υπόθεση ασέλγειας σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη με θύμα μία μαθήτρια στην περιοχή της Θέρμης και δράστη έναν εκπαιδευτικό.

Αναλυτικότερα, ένας άνδρας 72 ετών, συνταξιούχος εκπαιδευτικός ο οποίος παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά στο σπίτι της συντρόφου του φέρεται να ασέλγησε σε 14χρονη.
Η ανήλικη μαθήτρια είχε πάει στο συγκεκριμένο σπίτι για μάθημα, ωστόσο για λίγα λεπτά φέρεται να αποκοιμήθηκε, σύμφωνα με το Grtimes.

Από την πλευρά της, η ελληνική αστυνομία αναφέρει ότι ο δράστης συνελήφθη.
Αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα καθώς σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, συνέλαβαν 72χρονο ημεδαπό για υπόθεση που αφορά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία πρωινές ώρες χθες (19-05-2023), εντός οικίας στην περιοχή της Θέρμης, όπου ο δράστης παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα σε 14χρονη ημεδαπή, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη κατάκλισή της, προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, σχηματίσθηκε δικογραφία για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους και κατάχρηση ανηλίκου.