Ο κύριος Γρηγοριάδης, εκφράζοντας την ενόχλησή του, για την κριτική που ασκεί ο Περισσός στο κόμμα του αλλά και για το δημοσίευμα του «Οδηγητή» σύμφωνα με το οποίο ο Γιάνης Βαρουφάκης ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υποστήριζε την πώληση των ελληνικών σιδηροδρόμων έστω και με ένα ευρώ, είπε: «εμείς δεν έχουμε ανοίξει μέτωπο με το ΚΚΕ. Αγαπάμε και τιμάμε το ΚΚΕ. Ολοι κομμουνιστές είμαστε».

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Εμείς οι κομμουνιστές. Εγώ είμαι τέτοιος. Είμαι μαρξιστής από γεννησιμιού μου. Εμείς οι κομμουνιστές πρέπει να είμαστε αγκαλιά. Συνεργαζόμαστε με την ΛΑΕ και τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το όνειρό μας είναι να συνεργαστούμε με το ΚΚΕ. Για να τους ανατρέψουμε πρέπει να φτιάξουμε πλατιά στρατιά με κορμό το ΚΚΕ».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Νίκος Καραθανασόπουλος, επέμεινε στις δηλώσεις για τον Γιάνη Βαρουφάκη, με τον κύριο Γρηγοριάδη να απαντά σε έντονο ύψος. ««Σας μιλώ με αγάπη και συντροφική αλληλεγγύη. Ο ”Ριζοσπάστης” δημοσίευσε πλαστή θετική – δήθεν – επιστολική ψήφο του κ. Βαρουφάκη υπερ μνημονίου. Αυτά ταιριάζουν με ακροδεξιές πρακτικές. Ο κ. Κουτσούμπας είχε μιλήσει για ανθρώπους του Σόρος επαναλαμβάνοντας ακροδεξιά και αντισημιτική ρητορική της εφημερίδας ”Στόχος”» τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΜέΡΑ25.