Ο Παναθηναϊκός δεν τα κατάφερε με την Μπράγκα. Αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ακόμα μια ευκαιρία να βάλει ομάδα στους ομίλους του φετινού Champions League. Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (30/8, 22:00 COSMOTESPORTS 2, MEGA) την Αντβέρπ στην κατάμεστη Opap Arena με στόχο να τα δώσει όλα για να ανατρέψει την ήττα με 1-0 στην Αμβέρσα.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έδειξαν στον πρώτο αγώνα πως είναι κάτι παραπάνω από ικανοί να προσπεράσουν το εμπόδιο των νταμπλούχων Βελγίου στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αρκεί αυτή τη φορά να μην αφήσουν να πάνε χαμένες οι ευκαιρίες που –δεδομένα- θα έχουν. Και να έχουν… νοοτροπία Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ΑΕΚ: Μέσα τελικά και ο Λιβάι, τι ετοιμάζει ο Αλμέιδα

Ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στο μηρό στο πρώτο παιχνίδι, συμπεριλήφθηκε τελικά στην αποστολή και δεν αποκλείεται πια να κάνει την έκπληξη και να αγωνιστεί (ως αλλαγή το πιθανότερο).

Η λογική λέει πως ο Ματίας Αλμέιδα θα πάει σε ένα σχήμα με Στάνκοβιτς ή Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, Χατζισαφί, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα στην άμυνα, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ στη μεσαία γραμμή και Τσούμπερ-Πόνσε ως δίδυμο επιθετικά.

Να τονίσουμε πως η Αντβέρπ έχει πρόβλημα στη θέση του αριστερού μπακ, αφού ο Μπατάιγ είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του την περασμένη εβδομάδα.

Photo Credits: Eurokinissi