Χαμός με τους Πολωνούς διαιτητές του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, αφού πρωταγωνίστησαν σε επεισόδιο που έγινε με άλλους συνταξιδιώτες τους στο «Ελ.Βενιζέλος» και έκτοτε παραμένουν άφαντοι.

Οι Πολωνοί διαιτητές, Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ, μιλούσαν για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου, λέγοντας απίστευτα πράγματα μεταξύ τους, ενώ κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροπλάνο!

Όταν μάλιστα οι Έλληνες επιβάτες που επέστρεφαν από την Πολωνία στην πατρίδα τους είπαν κάποια στιγμή ότι «καταλαβαίνουμε τι λέτε», οι διαιτητές τους επιτέθηκαν. Συγκεκριμένα το συμβάν έγινε ανάμεσα στους Πολωνούς ρέφερι και έναν πατέρα με τον γιο του.

Προκλήθηκε σοβαρό επεισόδιο ανάμεσά τους και μάλιστα οι διαιτητές τους περίμεναν στη φυσούνα, με κεντρικό πρόσωπο τον πρώτο ρέφερι του σημερινού αγώνα, όπου τους προπηλάκισαν!

Το επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί αφού οι διαιτητές από την Πολωνία προπηλάκισαν ξανά τους δύο Έλληνες καθώς πήγαιναν για να παραλάβουν τις αποσκευές τους και μάλιστα δεν δίστασαν να φτύσουν τον πατέρα.

Όπως είναι φυσικό, η συμπεριφορά των Πολωνών προκάλεσε την επέμβαση της Αστυνομίας, όπως και του απεσταλμένου της ΕΠΟ, ο οποίος μπήκε στον ιμάντα των αποσκευών για να τους χωρίσει!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της, επιβεβαιώνει πως ήταν μεθυσμένοι όταν έφτασαν από την Πολωνία, ενώ προσέθεσαν πως «μάλλον παραμένουν». Μάλιστα η «Ένωση» προαναγγέλει και εξελίξεις καθώς η τύχη του ματς είναι άγνωστη από τη στιγμή που ακόμα παραμένουν άφαντοι.

Θέμα αναβολής του αγώνα εντούτοις δεν υφίσταται, καθώς ο Αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ, έχει αποφασίσει την άμεση αντικατάστασή τους τοποθετώντας Ελληνες διαιτητές για το εν λόγω ματς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play off της Super League 1. Πρόκειται για μια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και πλέον απομένει μόνο να μάθουμε ποιοι τελικά θα διευθύνουν την αναμέτρηση.