Ονειρική ήταν η χθεσινή βραδιά για τη Λίβερπουλ και τους εκατομμύρια υποστηρικτές της σε όλο τον πλανήτη μετά την ανεπανάληπτη επτάρα επί της μεγάλης της αντιπάλου. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να αντισταθεί στο «κόκκινο» ποτάμι, το οποίο την παρέσυρε και χάλασε την πολύ καλή εικόνα που είχε εδώ και μήνες η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ.

Στον αντίποδα, οι ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ διανύουν μία μέτρια σεζόν, με τον μοναδικό τους στόχο πλέον να είναι η κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα με έπαθλο την παρουσία στους ομίλους του Champions League της σεζόν 2023/2024. Με τη διαφορά πλέον στους τρεις βαθμούς από την τέταρτη Τότεναμ και έχοντας ένα ματς λιγότερο, τα πάντα είναι ανοιχτά στις εναπομείνασες δώδεκα αγωνιστικές.

Όσον αφορά το τρίτο ημίχρονο του σπουδαίου αγγλικού ντέρμπι, αυτό συνεχίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον αριθμό επτά να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Η καζούρα από τους «Λιβερπούλιανς» στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει τελειωμό και ήρθε να προστεθεί στα περσινά σχόλια μετά το 5-0 του «Ολντ Τράφορντ» και το 4-0 του «Άνφιλντ».

Επικό τρολάρισμα Κάραγκερ σε Νέβιλ

Ένα τρομερό βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα όπου δείχνει τον πανηγυρισμό του Κάραχερ σε κάθε γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δίπλα στον Φιλ Νέβιλ.

https://youtube.com/watch?v=l8o5iFvwh-g