Σύμφωνα με τους Times είναι τελειωμένη δουλειά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να χωρίσει τα τσανάκια της με τον Έρικ Τεν Χαγκ και ήδη μιλάει με πιθανούς διαδόχους (Ζινεντίν Ζιντάν, Ρούμπεν Αμορίμ). Not so fast λένε αντίθετα άλλες πηγές, όπως ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, εμμένοντας πως οι Κόκκινοι Διάβολοι στηρίζουν τον Ολλανδό προπονητή.

Η πίεση, μία ή άλλη, είναι δεδομένη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει από το κακό στο χειρότερο. Ωστόσο έχει μπροστά της μια τριάδα αγώνων που μπορούν κάλλιστα να τη βοηθήσουν να πάρει τα πάνω της. Φούλαμ, Λούτον για την Premier League και Κοπεγχάγη για το Champions League ενδιάμεσα.

Δεν είναι στάνταρ εκ των προτέρων, αλλά είναι αλήθεια πως αν η Γιουνάιτεντ δεν κάνει αυτό που πρέπει σε αυτά τα ματς, τότε ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν θα έχει πολλά ακόμα να προτάξει για να στηρίξει την άποψη πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση.

Μάλλον τελικά το πιο σημαντικό από όλα, που θα κρίνει τα μελλούμενα, είναι το εξής: Είναι ακόμα οι παίκτες στο πλευρό του προπονητή τους; Ή αυτός έχει χάσει τα αποδυτήρια. Μουρμουρίζεται πως το 2ο σενάριο ισχύει στην πράξη. Ο καθρέφτης της αλήθειας θα είναι, όπως πάντα, το γήπεδο…