Η ξεκάθαρη υποστήριξη των οπαδών της Σέλτικ προς τον λαό της Παλαιστίνης προκάλεσε προβλήματα και μάλιστα πρώην παίκτης των Καθολικών τα έβαλε μαζί τους. Παρότι η διοίκηση προειδοποίησε να μην πάει χθες στο Πάρκχεντ κανείς με σημαίες γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας, οι φίλοι της Σέλτικ δεν υπάκουσαν στο… no politica.

Σέλτικ
GLASGOW, SCOTLAND – OCTOBER 25: Supporters hold Palestinian flags as they cheer prior to the start of the UEFA Champions League group E football match between Celtic and Atletico Madrid at Celtic Park stadium in Glasgow, Scotland on October 25, 2023. (Photo by Stringer/Anadolu via Getty Images)

Μέχρι και ο Ισραηλινός πρώην άσος της ομάδας Νιρ Μπίτον τα έβαλε με τους φίλους των πρωταθλητών για την ξεκάθαρη στήριξη που επιδεικνύουν στη Γάζα και στους Παλαιστίνιους σε κάθε εντός έδρας ματς. Η δε διοίκηση, γνωρίζοντας πόσο αυστηρή είναι σε τέτοια θέματα η UEFA στην προσπάθεια να αποφύγει πολιτικά μηνύματα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, είχε ζητήσει σύνεση.

Ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» ήταν αυτό που είπαν χθες, στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους ομίλους του Champions League και όχι μόνο ανέμιζαν για ώρα παλαιστινιακές σημαίες, αλλά γέμισαν όλο το πέταλο…

Photo Credits: Getty Images