O Kριστιάνο Ρονάλντο μπήκε για μια ακόμη φορά στο επίκεντρο, καθώς μετά από γκολ που πέτυχε έκανε το σταυρό του με αποτέλεσμα να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Σαουδική Αραβία.

Συγκεκριμένα στον πρόσφατο αγώνα της Αλ Νασρ απέναντι στην Αλ Σόρτα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα, με αποτέλεσμα να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του αλλά και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών Ασίας.

Ωστόσο, σάλο έχει προκαλέσει ο τρόπος που επέλεξε να πανηγυρίσει ο CR7. Έκανε τον σταυρό του πριν το χαρακτηριστικό του «siu».

Η προσευχή και τα σύμβολα άλλης θρησκείας στη Σαουδική Αραβία θεωρούνται έγκλημα μάλιστα, που τιμωρείται με σύλληψη. Όποιος δεν συνετίζεται με τους κανόνες της χώρας, κατηγορείται για θρησκευτικό προσηλυτισμό.

Είναι χαρακτηριστικό πως ένας πρώην παίκτης της Αλ Νασρ, ο Χουάν Πάμπλο, είχε συλληφθεί επειδή φάνηκε ένα τατουάζ του Ιησού που είχε στο μπράτσο του. Πάντως στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση για κυρώσεις επειδή έκανε τον σταυρό του.

Photo credits: Instagram