Ερωτήματα και αντιδράσεις προκάλεσε ανάρτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού εμφανίζεται να βάφει τα νύχια του μαύρα, όπως αποκαλύπτει πρόσφατο φωτογραφικό υλικό.

Ο πορτογάλος σταρ, ανέβασε φωτογραφία από τη σάουνα και πολλοί απόρησαν για τα νύχια των ποδιών του που είχαν μαύρο χρώμα, ωστόσο, πρόκειται για μια πάγια τακτική του κι ο λόγος είναι πρακτικός.

Κάθε ανάρτηση άλλωστε, του Ρονάλντο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρακολουθείται από δισεκατομμύρια μάτια, συνεπώς θα ήταν απίθανο να περάσει απαρατήρητη η οποιαδήποτε αξιοσημείωτη λεπτομέρεια.

Η εικόνα προκάλεσε εντυπώσεις, μια και λίγοι γνώριζαν ότι πρόκειται για πρακτική που ακολουθούν αρκετοί αθλητές, αλλά και ο ίδιος ο πορτογάλος. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως ο CR7 βάφει τα νύχια του μαύρα εδώ και πολλά χρόνια κι έχει πρακτικό λόγο που το κάνει.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild» μέσω ρεπορτάζ της, οι αθλητές προβαίνουν συχνά στο να βάφουν τα νύχια τους ή να προσθέτουν ειδικό κάλυμμα για να αποφεύγουν μύκητες και βακτήρια. Πρόκειται για μια τακτική την οποία εφαρμόζουν κυρίως οι αθλητές του MMA, ενώ το ίδιο τρικ είχε υιοθετήσει και ο Μάικ Τάισον όταν ήταν ενεργός στην πυγμαχία.