Αυτό ήταν; Ο Λιονέλ Μέσι λύγισε μπρος στην προοπτική ενός πέρα από το μύθο συμβολαίου; Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η απάντηση είναι θετική. Και ο Αργεντινός σούπερ σταρ, που το καλοκαίρι θα αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν, θα παίζει του χρόνου στη Σαουδική Αραβία.

Το AFP επικαλείται ως πηγή κάποιον που βρίσκεται πολύ κοντά στις διαπραγματεύσεις. Αυτός ο κάποιος, είναι που χαρακτήρισε «τεράστιο και εξαιρετικό» το συμβόλαιο που προσφέρεται στον «Λίο». Για τι λεφτά μιλάμε; Για πόσο ανάμεσα στα 400 με 500 εκατ. ευρώ ετησίως, σύμφωνα με όσα διαρρέουν. «Η υπόθεση έχει τελειώσει», επιμένει ο ίδιος άνδρας, πάντα υπό την κάλυψη της ανωνυμίας. Η Equipe από τη μεριά της πάντως, κάνει λόγο για 600 εκατομμύρια ευρώ!

Κριστιάνο πες αλεύρι!

Αν επαληθευτεί το δημοσίευμα, τότε θα μιλάμε προφανώς για το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία του αθλήματος. Και σε μια δεύτερη ανάγνωση, για την αναβίωση του δίπολου «Κριστιάνο Ρονάλντο Vs Λιονέλ Μέσι», αφού και ο Πορτογάλος στη Σαουδική Αραβία αγωνίζεται, στην Αλ Νασρ. Η ομάδα που φέρεται να έχει κλείσει τον Αργεντινό είναι η αιώνια αντίπαλος, Αλ Χιλάλ.

Και τα σενάρια για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα; Φαίνεται πως θα μείνουν απλώς και μόνο στη σφαίρα της φαντασίας, στον κόσμο του ρομαντισμού…

Διαψεύδει το περιβάλλον του Μέσι

Πάντως το περιβάλλον του Αργεντινού διαψεύδει τα σενάρια περί συμφωνίας, αναφέροντας πως ακόμη δεν υπάρχει καμία οριστική απόφαση και πως θα αποφανθεί για το μέλλον του μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με την Παρί. Στάχτη στα μάτια ή όχι; Σύντομα θα μάθουμε…