Συμφωνία-μαμούθ υπέγραψε ο Lionel Messi, ο οποίος θα λάβει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 18 εκατομμυρίων ευρώ για να γίνει ο Global Ambassador της Socios, εταιρείας που διαχειρίζεται κρυπτονομίσματα.

Το τριετές συμβόλαιο του Αργεντίνου star του ποδοσφαίρου περιλαμβάνει διαφημιστικά και promo της Socios. Σύντομα, θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της εταιρείας για την προώθηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Οι οπαδοί θα μπορούν μέσω της Socios να έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων που συνδέονται με τον σύλλογο και τις δραστηριότητές του, πληρώνοντας με tokens κρυπτονομισμάτων. Οπως επίσης, μπορούν να συμμετέχουν στις αποφάσεις του συλλόγου μέσω ψηφοφορίας, πρόσβασης σε προσφορές ή πρόσβασης σε εισιτήρια VIP. Τα tokens είναι μία μορφή κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιείται αρκετά πλέον σε fan clubs ώστε να μπορούν οι οπαδοί να συμμετέχουν σε μικρο-αποφάσεις των ομάδων και να αισθάνονται οτι συνεισφέρουν.

«Οι οπαδοί αξίζουν να αναγνωρίζονται για την υποστήριξή τους. Αξίζουν να έχουν την ευκαιρία να επηρεάσουν τις αποφάσεις των αγαπημένων τους ομάδων.

Είμαι περήφανος που συμμετέχω στην αποστολή του Socios που είναι να δημιουργήσει ένα πιο συνδεδεμένο και ένα ανταποδοτικό μέλλον για τους θαυμαστές όλου του κόσμου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λιονέλ Μέσι για τη συνεργασία του με την «Socios».

Δείτε ακόμη στο intronews.gr: 

Bitcoin: Έφτασε τα 40.000 δολάρια καθώς οι Ρώσοι στρέφονται στα κρυπτονομίσματα

ΗΠΑ: Συνελήφθη ζευγάρι απατεώνων που πήγε να ξεπλύνει 4,5 δισ. δολάρια σε κρυπτονομίσματα

Πώς μια eco-friendly τουαλέτα μετατρέπει περιττώματα σε ενέργεια και κρυπτονομίσματα