Ένα απλό πρόβλημα τραυματισμού που δεν θα πάρει καιρό να διορθωθεί; ‘Η κάτι πιο σοβαρό; Στην Ίντερ Μαϊάμι ούτε που διανοούνται το δεύτερο σενάριο αναφορικά με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ βγήκε αλλαγή λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, στο 37’ συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τορόντο FC. Ζήτησε μάλιστα ο ίδιος να αποχωρήσει, κάνοντας σήμα στον πάγκο.

Ήταν μάλιστα εμφανώς απογοητευμένος μετά ο Μέσι, στα πλάνα που τον έδειξε ο τηλεοπτικός φακός. Είχε άλλωστε μόλις επιστρέψει στη δράση μετά από 2 ματς εκτός λόγω τραυματισμού. Προφανώς όμως δεν ήταν ακόμα έτοιμος για το comeback, ενώ όσο και να το πεις η ηλικία, στα 36 πια, δεν βοηθάει στην ταχύτητα της αποκατάστασης.

Όπως είναι λογικό στην Ίντερ Μαϊάμι ανησυχούν για το τι μέλλει γενέσθαι και δεν χάρηκαν και τόσο τη νίκη με το ευρύ 4-0. Ο Μέσι θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και όλοι περιμένουν να μάθουν αν θα προλάβει του τελικό U.S Open Cup κόντρα στο Χιούστον στις 28 Σεπτεμβρίου. Γενικώς τι θα χρειαστεί ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο το ρίσκο ενδεχόμενης υποτροπής.