Κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή είναι για να γίνουν, ακόμα και με τη συμβολή ενός αγνώστου. Αυτό αποδεικνύεται και από την ιστορία που διηγήθηκε ο Τζαμαϊκανός Χανσλ Πάρτσμεντ στο Instagram, ο οποίος όπως ανέφερε, παραλίγο να χάσει τον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, επειδή πήρε λάθος λεωφορείο για το στάδιο.

Εκεί που έδειχναν πως όλα είχαν τελειώσει και το στάδιο βρισκόταν πια πολύ μακριά από το μέρος που βρισκόταν, μια Γιαπωνέζα εθελόντρια του έδωσε το χέρι βοηθείας που χρειαζόταν. Μη έχοντας χρήματα πάνω του, του πλήρωσε το ταξί για να φτάσει στην ώρα του στο αγώνισμα, από το οποίο όχι μόνο προκρίθηκε, αλλά στον τελικό κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο.

«Είδα την εθελόντρια και άρχισα να την παρακαλάω. Έψαχνα να δω πως θα πάω στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μου έδωσε μερικά χρήματα και πήρα ταξί. Ετσι κατάφερα να φτάσω στο προθερμαντήριο και να κάνω ένα ζέσταμα πριν την κούρσα» είπε ο Πάρτσμεντ στο βίντεο, ο οποίος φυσικά πλήρωσε τα χρήματα πίσω στην εθελόντρια και της έδωσε την ευκαιρία να δει από κοντά και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε χάρη σε αυτήν.

«Ήσουν καθοριστική εκείνη την ημέρα στο να μπορέσω να φτάσω στον τελικό» είπε, με την εθελόντρια να δέχεται τα συγχαρητήρια ακόμη και από τον πρωθυπουργό στην Τζαμάικα, Άντριου Χόλνες. Από την μεριά της η εθελόντρια φόρεσε μια φανέλα της Τζαμάικα και ευχαρίστησε τον αθλητή των εμποδίων για τα καλά του λόγια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trijana (@d_treefairy)

Φωτογραφία: Getty