Λίγες ώρες πριν διεκδικήσει το 7ο χρυσό μετάλλιό του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ο Λευτέρης Πετρούνιας έστειλε το δικό του μήνυμα για τον τελικό.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτηση στο Instagram, ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε: «Ο στόχος στον προκριματικό επετεύχθη! Δεν κατάφερα να αποφύγω κάποια λάθη και σίγουρα οι τελευταίες δύο εβδομάδες χωρίς προπόνηση λόγω μικροενοχλήσεων δεν βοήθησαν σε αυτό, με αποτέλεσμα η εμφάνισή να ειναι μακριά από αυτό που μπορώ να πετύχω! Το Μεγάλο Σάββατο (15/04), στις 15:00, στην ΕΡΤ, αρχίζει ο τελικός των κρίκων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Τουρκίας και θα χρησιμοποιήσω όση εμπειρία διαθέτω για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Πάμε δυνατά για ακόμη μια φορά!».

Αν πάρει το χρυσό μετάλλιο, θα είναι ο μοναδικός σπεσιαλίστας στην ενόργανη γυμναστική που θα έχει 7 στη συλλογή του σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας παρουσίασε στην προκριματική φάση ένα πρόγραμμα με βαθμό δυσκολίας 6,3, συγκεντρώνοντας 14.733 βαθμούς. Ήταν αρκετά σταθερός στην εκτέλεσή του, αλλά με αστάθεια στην έξοδο. Αυτό το επιπλέον βήμα μπροστά τού κόστισε αρκετά στη βαθμολογία, όχι όμως και το εισιτήριο για τον τελικό των κρίκων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενείται στην Αττάλεια.

https://twitter.com/UEGymnastics/status/1645778726997614593