Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές εν όψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μαρσέιγ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Τετάρτη 9/8 στις 21:00, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στον θάνατο του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη, υπάρχουν φόβοι ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν «αντίποινα».

Οι μαρτυρίες πως οι Κροάτες χούλιγκαν συνεργάστηκαν με χούλιγκαν του Παναθηναϊκού, μετά και βίντεο που κυκλοφόρησε στο οποίο ακούγεται η φράση «έτσι γ… η λεωφόρος», έχουν προκαλέσει μεγάλο αναβρασμό στα social media, ενώ φημολογείται πως οπαδοί της γαλλικής ομάδας βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, παρά την απαγόρευση μετακίνησης που επέβαλε η UEFA.

Σημειώνεται ότι στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Άνταμ Τσέριν όσο και ο Έρικ Πάλμπερ – Μπράουν. Ο πρώτος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό και έχει τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ έχει και κάποιες πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός.

Η UEFA γνωρίζει πως αυτό είναι ένα παιχνίδι ιδιαίτερα υψηλού κινδύνου και γι’ αυτό αναμένεται να στείλει στο γήπεδο, πέραν από τον έναν παρατηρητή που στέλνει συνήθως και δύο security officers.

Το δελτίο Τύπου και η αποστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ

«Με την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή αναμέτρηση της τρίτης προκριματικής φάσης του Champions League με αντίπαλο τη Μαρσέιγ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Σένκεφελντ.

Στην αποστολή της ομάδας μετέχουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γέντβαϊ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς».