Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα σχετικά με την έδρα που θα επιλεγεί για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Σύμφωνα με ρουμανικά Μέσα, έγινε κρούση να διεξαχθεί ο αγώνας στο Βουκουρέστι, την ίδια στιγμή που η Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου άναψε πράσινο φως για την διεξαγωγή του τελικού των «Δικεφάλων» στα Τίρανα. Αυτό το φως όμως δεν έμεινε για πολύ πράσινο και λίγο μετά έγινε γνωστό από την ιστοσελίδα SDNA ότι καθώς ο Νίκος Βέρτης έχει συναυλία στο γήπεδο των Τιράνων στις 25 Μαΐου, δεν θα μπορέσει να γίνει εκεί ο τελικός στις 24.

Δε βρίσκει γήπεδο η ΕΠΟ

Η ΕΠΟ δυσκολεύεται να βρει γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και έχει βρεθεί σε αδιέξοδο, ύστερα από το σίριαλ διαπραγματεύσεων για την διεξαγωγή του σε Βόλο και Λάρισα. Η Κύπρος αρνήθηκε για δεύτερη φορά να φιλοξενήσει τη «μάχη» της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ όπως έγινε γνωστό λόγω ενστάσεων της κυπριακής αστυνομίας, με αποτέλεσμα η Ομοσπονδία να είναι αναγκασμένη να στραφεί σε άλλες λύσεις στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με ρουμανικά Μέσα, το Βελιγράδι και τα Τίρανα βρίσκονται στο κάδρο και εξετάζονται ως επιλογές. Για την ώρα, όλα είναι στον αέρα στην παρούσα φάση για το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα ανάμεσα στους δύο «Δικεφάλους».

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η πρώτη θετική απάντηση στην ελληνική ομοσπονδία ήρθε από τους Αλβανούς.

Η αλβανική ομοσπονδία είναι θετική στο ενδεχόμενο να γίνει το ματς που θα κρίνει το τρόπαιο ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στις 24 Μαΐου στο νέο γήπεδο των Τιράνων.

Πρόκειται για το «Αρένα Κομπετάρε» (γνωστό και ως «Air Albania Stadium»), το οποίο έχει χωρητικότητα 22.000 θεατές και φιλοξένησε πέρυσι τον τελικό του Conference League, ανάμεσα σε Ρόμα και Άιντραχτ Φρανκφούρτης.