Δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι η Kim Kardashian έκανε μια από τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις μάλλον μαζί με τον πρώην της, Kanye West. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί πάνω από όλα το κατάφερε ενώ ήταν καλυμμένη με ένα μακρύ μαύρο σεντόνι.

Δεν ήταν βέβαια ένα κοινό σεντόνι, αλλά αυτό του οίκου Balenciaga. Στην πραγματικότητα αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος που μας κέντρισε το ενδιαφέρον, καθώς δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ντυσίματα.

Μάλλον η Kim κρύβει κάποια καταπιεσμένη επιθυμία να γίνει super ήρωας ή να παίξει τέλος πάντων τον κακό σε μια ταινία δράσης – θρίλερ. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Venom ή έναν νέο κακό Batman. Βολεύεται και με την καλόγρια στο Nun στη χειρότερη.

Τι και αν θύμιζε παίκτη που δεν έχεις ξεκλειδώσει ακόμα στο Mortal Kombat ή τον Dementor με τακούνια έτοιμος να σου ρουφήξει την ψυχή, μπορούμε να πούμε ότι ταυτιστήκαμε μαζί της. Όχι, μόνο γιατί αντικατοπτρίζει τον ψυχικό μας κόσμο, μετά από 2 σχεδόν χρόνια πανδημίας, αλλά γιατί δίνει σάρκα και οστά στην ξακουστή φράση «δεν έχω τίποτα να φορέσω».

Απλά πετάς ότι μαύρο έχεις στο σπίτι και βγαίνεις, ακόμα και αν στην ντουλάπα βασιλεύουν τα χρώματα του ουράνιου τόξου σε όλες τους τις αποχρώσεις. Η ειρωνεία της κατάστασης γίνεται πιο έντονη όταν η Kim ποζάρει δίπλα στην αδερφή της, Kendall Jenner, που «έσκασε» στο MET Gala με μια απαστράπτουσα τουαλέτα. Τυχαίο;

Οι δύο τους φαίνεται να επικοινωνούν, αν και με επιφύλαξη μπορούμε να πούμε ότι όντως άκουγε η μια την άλλη.  Ή στην τελική η Kim το πήγε ένα βήμα παρακάτω και προτείνει την νέα κολεξιόν για μάσκες κατά του κορονοϊού με 100% προστασία. Θα ήταν σίγουρα ένα πετυχημένο επιχειρηματικό εγχείρημα.

Όλη η εμφάνιση θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε ένα μελλοντικό lockdown, λέμε τώρα αν γίνει. Μπορείς να βγαίνει έξω χωρίς να γίνεσαι αντιληπτός με γυμνό μάτι. Άσε που δεν θα σε πλησιάζει και κανείς.

H Kardashian δεν αποχωρίζεται ποτέ το μακιγιάζ

Σίγουρα αν δεν κάλυπτε το πρόσωπό της, θα μπορούσε να είναι ένα outfit για χαλαρό ποτό, Παρασκευή βράδυ στο Γκάζι. Και το αποκορύφωμα ήταν ότι είχε ήδη ξοδέψει πόσες ώρες με τον make up artist να προσπαθεί να αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ακόμα και αν αυτά δεν φάνηκαν ποτέ -error 404-.

Φυσικά και το στιγμιότυπο μοιράστηκε ο Mario Dedivanovic, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Makeup By Mario, ο οποίος μάλλον ήθελε να την τρολάρει παρά να προμοτάρει τη δουλειά του. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί σε ένα Gala.

Μπορεί να πάταγε στα σκαλιά την άκρη της μπέρτας ή την άκρη της αλογοουράς που ξεπρόβαλε από κάτω, και να είχαμε αποκαλυπτήρια. Οπότε το μακιγιάζ δεν πάει χαμένο. Πάντως το cosplay look της, όπως και άλλων καλλιτεχνών, θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας.