Η μόδα εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο. Όλο και περισσότεροι κορυφαίοι Οίκοι πειραματίζονται και λανσάρουν συλλογές διαφορετικές από αυτές που μας έχουν συνηθίσει. Μετά την Balenciaga, ήρθε και ο Οίκος Louis Vuitton, να μας εκπλήξει. Δυσάρεστα; Ευχάριστα; Μάλλον δυσάρεστα.

Ειδικότερα, κυκλοφόρησε στην αγορά μία τσάντα που μοιάζει σαν κουτί μπογιάς. Αυτό ακριβώς. Πρόκειται για την Louis Vuitton Paint Can Bag που αποτελεί σχέδιο του καλλιτεχνικού διευθυντή Virgil Abloh, που έφυγε από τη ζωή στις 28 Νοεμβρίου του 2021. Η νέα δημιουργία του γαλλικού Οίκου παρουσιάστηκε στο ανδρικό show για τις συλλογές Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022.

Louis Vuitton

Η τσάντα είναι φτιαγμένη από δέρμα αγελάδας ως βάση για τα διακοσμητικά στοιχεία. Ο επικαλυμμένος καμβάς συνδυάζεται με μία επένδυση από μικροΐνες και στη συνέχεια διακοσμείται με ασημένιο μεταλλικό υλικό και ένα εσωτερικό διαμέρισμα που είναι προσβάσιμο μέσω ενός καπακιού που ανοιγοκλείνει σαν καταπακτή.

Ήταν αναμενόμενο να δεχθεί πάντως αρνητική κριτική, κυρίως για την τιμή της. Από την άλλη, υπήρχαν και υποστηρικτές, οι οποίοι εξήγησαν πως το να μπορείς να μετατρέψεις ένα τέτοιο αντικείμενο σε αξεσουάρ, είναι μεγάλο επίτευγμα.

Διαβάστε ακόμη: Η Rolex έφτιαξε το υπέρτατο ρολόι: Η δυνατότητα που δεν έχει κανένα άλλο στον κόσμο

Προφανώς η Louis Vuitton απευθύνεται σε συγκεκριμένο κόσμο οικονομικά, ωστόσο είναι απορίας άξιον τι μπορεί να χωράει αυτή η τσάντα μέσα.

Louis Vuitton