Είδε κι απόειδε ένας ασθενής, σύμφωνα τουλάχιστον με τα λεγόμενά του κι αποφάσισε να αναλάβει δράση για να εξυπηρετηθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Οπως έγραψε στο Facebook χρήστης που ισχυρίζεται ότι είναι γιατρός στο νοσοκομείο, ο εν λόγω ασθενής μπήκε μέσα στο ΚΑΤ με το αυτοκίνητό του μάρκας Smart και το πάρκαρε στα επείγοντα ισχυριζόμενος πως δεν υπήρχε τραυματιοφορέας να τον εξυπηρετήσει.

«Επείγοντα ΚΑΤ ασθενής αποφασίζει να μπει στον εσωτερικό χώρο του νοσοκομείου με το σμαρτ -άλλωστε σμαρτ είναι όπου θες το παρκάρεις- ισχυριζόμενος πως δεν υπάρχει τραυματιοφορεας να τον βοηθήσει (το οποίο είναι αλήθεια καθώς το Ε.Σ.Υ. οδεύει ολοταχώς προς την πλήρη εξαθλίωση του που θα το οδηγήσει στην μεγάλη αγκαλιά του ιδιωτικού τομέα) προφανώς ο οδηγός αυτός επέμενε ότι δικαίως μπήκε μέσα στο νοσοκομείο με όχημα το οποίο πάρκαρε κλείνοντας τον διάδρομο που περνάνε τα φορεια και γιαααα μαντέψτε αυτό ήταν άλλο ένα επιστημονικό πρόβλημα που έπρεπε να λύσουμε εμείς οι γιατροί, εμείς οι “ψιτ παιδί/κοπελιά τι θα γίνει θα περιμένουμε πολύ ακόμα”, εμείς οι “αντε ρε φίλε τελείωνε τι κάνεις; καφέ πίνεις; γι αυτό σε πληρώνουμε;” εμείς που μένουμε έως και 10 φορές το μήνα για 36 ώρες συνεχόμενα στο νοσοκομείο χωρίς ρεπό και με άδεια 10 μέρες τον χρόνο” για να βγαίνει το πρόγραμμα”, εμείς που δεχθήκαμε ένα χειροκρότημα της πλάκας στα μπαλκόνια για τον αγώνα των συναδέλφων μας στην Ιταλία την βαριά περίοδο του COVID και μετά το σύστημα μας έσπρωξε από τα ίδια τα μπαλκόνια..

ΚΑΤ

Υγεία εύχομαι σε όλους διότι όταν δεν θα την έχουμε δεν θα ξέρουμε που να την βρούμε» αναφέρει στην ανάρτησή του ο γιατρός.