Όλοι μας έχουμε περάσει κάτι βράδια από ξενύχτια στην ουρά των McDonalds στο Σύνταγμα για να πάρουμε ένα μπέργκερ και μια πατάτες και να τα πάρουμε για τον δρόμο στη χάρτινη σακούλα. Και είμαστε εκεί γιατί η τσέπη μας δεν αντέχει να πληρώσει ταξί, ούτε να φάει κάτι πάνω από 2-3 ευρώ. Γι’ αυτό είμαστε και εκεί. Αν είχαμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε την τσάντα της Louis Vuitton με 3.000 δολάρια, για να βάζουμε σε αυτή σάντουιτς και street food, μάλλον δεν θα αγοράζαμε street food. Ή θα πηγαίναμε να πάρουμε τίποτα μπέργκερ και σάντουιτς που θα ‘χαν μέσα χρυσάφι.

Α, ναι, από αυτό θα έπρεπε να αρχίσουμε κανονικά. Η Louis Vuitton που λέτε, λάνσαρε μια νέα τσάντα που την ονομάζει Sandwich Bag και, προφανώς, δεν είναι για να βάζεις το σάντουιτς, αλλά επειδή είναι στη λογική της χάρτινης σακούλας που έχουν στα φαστφουντάδικα τύπου McDonalds, Five Guys, Taco Bell, την ονομάζει έτσι και με τη στάμπα της, της δίνει άλλη αξία, που κοστολογείται λίγο κάτω από τα 3.000 δολάρια.

Αυτή την τσάντα της Louis Vuitton την κρατάς στο χέρι όπως μια χάρτινη σακούλα χωρίς χερούλια, δηλαδή είτε κολλητά στο σώμα και με τον βραχίονα να την πιέζε ή την πιάνεις από το στόμιο και την κρατάς με το χέρι. Επίσης, είναι δερμάτινη, γιατί τι άλλο χρειαζόταν ο κόσμος; Ακόμα ένα αξεσουάρ που να έχει δημιουργηθεί από κακοποιημένο ή σκοτωμένο ζώο.

Εννοείται πως βλέποντας τις φωτογραφίες και το promo video, το μυαλό μας έτρεξε σε αυτή την τσάντα που είχε πάθει κόλλημα ο Τζόι στην 5η σεζόν στα Φιλαράκια, που του την είχε δώσει η Ρέιτσελ από τα Bloomingdales και έβγαζε από μέσα το τοστ ή το σάντουιτς που έτρωγε. Βέβαια, ο Τζόι αναγκάστηκε να την δώσει πίσω γιατί έτρωγε άκυρο από οντισιόν λόγω αυτής. Εσείς, αν δώσετε τόσα λεφτά για την Sandwich Bag της Louis Vuitton, μάλλον δεν θα έχετε τη δυνατότητα να την επιστρέψετε.