Στο φετινό Survivor All Star υπάρχουν δύο παίκτες που μας έχουν κερδίσει, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Ο ένας είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος που τον διακατέχει μια ωραία τρέλα και έχει αναπτύξει έναν πολύ τρολ χαρακτήρα. Γι’ αυτόν όμως θα μιλήσουμε σε άλλο κείμενο. Τώρα, την προσοχή μας και τον θαυμασμό, αλλά και την εκτίμησή μας κερδίζει ο Σάκης Κατσούλης.

Η αλήθεια είναι πως στο 4ο Survivor, η συναναστροφή του με τον Αλέξη Παππά είχε βάλει γύρω του ένα άσχημο πέπλο και δεν ήταν εύκολο να αναγνωριστούν τα καλά στοιχεία του χαρακτήρα του. Έπρεπε να περάσουν 2-3 μήνες μέχρι να συμβεί αυτό. Και γι’ αυτό κιόλας κέρδισε.

Στο Survivor All Star δεν υπάρχει κάποιος Παππάς και από τις πρώτες μέρες ο Σάκης Κατσούλης έχει δείξει πως δεν έχει σκοπό να μπει στον χορό της ίντριγκας, του κουτσομπολιού και των εντάσεων. Ποντάρει στην υψηλή αγωνιστική του ικανότητα και καταθέτει διαρκώς τα ιδανικά που έχει λάβει μέσα από την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό.

Ένα στοιχείο που λίγοι πρόσεξαν, είναι ότι δεν συμμετέχει στους ομαδικούς πανηγυρισμούς της ομάδας του στη διάρκεια του αγώνα, παρά μόνο στο τέλος, εφόσον έχουν κερδίσει.

Δεν πανηγύρισε ούτε τους πόντους της Μαριαλένας

Το αξιοσημείωτο είναι ότι κάνει το ίδιο και τώρα που άλλαξαν οι ομάδες. Το αναφέρουμε αυτό γιατί κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει ότι δεν πανηγύριζε πριν, γιατί στην απέναντι ομάδα ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η σύντροφός του. Χθες, μετά τις νίκες της στο αγώνισμα, δεν συμμετείχε στους πανηγυρισμούς και ήταν στον πάγκο, μένοντας σε ένα χαμόγελο και ένα χειροκρότημα.

Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι γιατί ξέρει πως σε αυτό το σκληρό παιχνίδι, θα υπάρχουν πάντοτε κάποιοι που θα πεινάνε και δεν είναι ωραίο να πανηγυρίζεις εκκωφαντικά μες στα μούτρα τους. Τον έχουμε δει κιόλας κάποιες φορές να συγκρατεί τους έξαλλους πανηγυρισμούς ως ένδειξη σεβασμού. Επιπλέον, ξέρει πως τα πανηγύρια στη διάρκεια του αγώνα μπορεί να αποπροσανατολίσουν ή να γυρίσουν μπούμερανγκ στο τέλος.

Το γεγονός πως δεν πανηγυρίζει ούτε στους πόντους της Μαριαλένας, ενώ στους δικούς του είναι στο 99% των περιπτώσεων εγκρατής και πάντοτε αναζητά τον αντίπαλο για να του δώσει το χέρι, είτε έχει κερδίσει είτε έχει χάσει, δείχνει πως ο Κατσούλης έχει έναν πολύ έντιμο χαρακτήρα. Και πως τα όσα λέγονταν τότε για το άτομό του, απείχαν από την πραγματικότητα.

Στο χθεσινό επεισόδιο μάλιστα, όταν η Μαριαλένα εξερράγη με τον Μπάρτζη γιατί δεν ήθελε να αγωνιστεί λόγω πόνου στο γόνατο, επιχείρησε να την βάλει στη θέση της, όπως και όλη την ομάδα.