H Ηublot είναι για 4η συνεχόμενη διοργάνωση το επίσημο Timekeeper του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2022™. Με ένα δισεκατομμύριο θεατές από όλο τον κόσμο το FIFA World Cup είναι η πιο προβεβλημένη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως.

Ενώ το  Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ 2022™ είναι σε εξέλιξη, το καινοτόμο νέο Gen 3 της Hublot χρονομετρεί κάθε λεπτό.

«Περιμέναμε τέσσερα χρόνια το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Κατάρ 2022. Τα ρολόγια Hublot ήταν πάντα «μοναδικά, πρώτα, διαφορετικά». Έγινε η πρώτη μάρκα Fine Watchmaking στο ποδόσφαιρο το 2006. Σήμερα, η Hublot είναι το πρώτο όνομα στη μέτρηση του χρόνου ποδοσφαίρου. Για το φετινό τουρνουά, θέλαμε να κάνουμε κάτι που να εκφράζει την πίστη μας σε έναν ελεύθερο, ποικιλόμορφο και ενοποιημένο κόσμο με ένα νέο και αξέχαστο τρόπο. Το ποδόσφαιρο είναι το παιχνίδι του κόσμου και έχει μια μοναδική δύναμη να μεταφέρει ένα μήνυμα ελπίδας σε όλες τις γωνιές της γης, που μας συνδέει και προβάλλει όλα όσα μας ενώνουν. Πάθος, δικαιοσύνη, οικογένεια. Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με τη Mira Mikati, τους πρεσβευτές και τους φίλους της μάρκας Hublot για να αφηγηθούμε αυτήν την ιστορία. Είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που είμαστε ο Επίσημος Χρονομέτρης του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA™ για τέταρτη φορά. Η Hublot λατρεύει το ποδόσφαιρο!» RICARDO GUADALUPE, Διευθύνων Σύμβουλος της HUBLOT

Το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022™ είναι ένα συνδεδεμένο ρολόι Gen3 στη συλλογή της Hublot με ακόμη μεγαλύτερη και υψηλότερης ευκρίνειας οθόνη.

Πως λειτουργεί:

Τα παιχνίδια καταγράφονται από την πρώτη στιγμή από τη νέα σχεδιασμένη αποκλειστική εφαρμογή ποδοσφαίρου. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022™ ήταν σε mode αντίστροφης μέτρησης, ενώ 15 λεπτά πριν από κάθε αγώνα, το ρολόι παραδίδει τις ενδεκάδες των ομάδων και τα προφίλ των παικτών, ώστε ο χρήστης να μπορεί να μελετήσει λεπτομέρειες από την άνεση του καρπού του.

Καθώς ξεκινά ένα παιχνίδι, το ρολόι μπαίνει αυτόματα στη «λειτουργία αγώνα» και ενεργοποιεί το «χρονοδιάγραμμα», μια δυνατότητα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αυτό το ρολόι λειτουργία που θα βοηθήσει τους οπαδούς να απαθανατίσουν τις πιο αξέχαστες και πιο σημαντικές στιγμές του αγώνα.

Hublot

Στο εξωτερικό άκρο του καντράν υπάρχει μια κλίμακα χωρισμένη σε πέντε τμήματα, υποδεικνύοντας το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο και τον επιτρεπόμενο επιπλέον χρόνο σε κάθε ημίχρονο, Εάν σημειωθεί ένα γκολ, το ρολόι θα εμφανίσει ένα κινούμενο σχέδιο αγώνα αναφέροντας το όνομα του παίκτη και ένα σύμβολο ποδοσφαίρου θα εμφανιστεί στην κατάλληλη ένδειξη. Το ίδιο συμβαίνει αν υπάρχει κίτρινη κάρτα, κόκκινη κάρτα ή πέναλτι.

Η εργονομική, διαδραστική λειτουργικότητα είναι μοναδική στο Big Bang και στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA Qatar 2022™. Το Big Bang e FIFA World Cup Qatar 2022™ είναι ένα σαγηνευτικό μείγμα εξαιρετικών τεχνικών ωρολογοποιίας και ηλεκτρονικά υψηλής τεχνολογίας. . Το μαύρο τιτάνιο φέρει σαφείς απόηχους του μηχανικού ρολογιού της Hublot, του Big Bang.

Στη θέση της μηχανικής ωρολογοποιίας τελευταίας τεχνολογίας βρίσκεται ένας επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon Wear™ 4100 με την πιο πρόσφατη έκδοση του Wear OS by Google™ (Wear OS 3). Μια ειδική εφαρμογή προσαρμοσμένη στα μέτρα σας για το ρολόι προσφέρει στον χρήστη μια συναρπαστική εμπειρία που αξίζει μια από τις πιο αποκλειστικές μάρκες ρολογιών στον κόσμο.

Hublot

Η προδιαγραφή περιλαμβάνει ένα επιταχυνσιόμετρο, ένα γυροσκόπιο, ένα μικρόφωνο, ένα ηχείο, ένα GPS και μια παρακολούθηση καρδιακών παλμών. Επίσης, συνοδεύεται από μια πλήρη σειρά προφορτωμένων εφαρμογών που επιτρέπουν στους χρήστες να παραμένουν συνδεδεμένοι και να παρακολουθούν τη δραστηριότητα τους, την υγεία τους και πολλά άλλα. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να ανακαλύψουν περισσότερες εξαιρετικές εφαρμογές με το Google Play στα ρολόγια τους. Υπόσχεται ολοήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με φόρτιση δύο ωρών ενώ μπορεί να συνδεθεί το Bluetooth 5.0 σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών και αξεσουάρ. Το ρολόι είναι συμβατό με Android και iOS και αδιάβροχο σε 3 ATM.

Το ρολόι θα κυκλοφορήσει σε μόλις 1.000 τεμάχια.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Gofas Jewelry: Παρουσιάζουν σε αποκλειστικότητα την καμπάνια της Messika με την Kendal Jenner

Τα νέα γούρια της GOFAS για το 2023 είναι ένα κόσμημα για όλες τις περιστάσεις

Η GOFAS Jewelry ο μέγας χορηγός των φετινών καλλιστείων