Η σχέση των περισσότερων αθλητών με τα ρολόγια είναι συνήθως μια σχέση μεγάλης αγάπης. Και ο Mohamed Salah δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο σταρ της Liverpool διαθέτει μια σπάνια συλλογή από ρολόγια χειρός, στην οποία μάλιστα φροντίζει να προσθέτει συχνά νέα αντικείμενα.

Το απόγευμα της Τετάρτης πριν το παιχνίδι με τον Άγιαξ στην Ολλανδία, ο Αιγύπτιος εθεάθη με ένα νέο απόκτημα στον καρπό του. Συγκεκριμένα, φόρεσε μια μοναδική παραλλαγή του εμβληματικού ρολογιού Offshore Royal Oak της Audemars Piguet.

Mohamed Salah

Διαβάστε ακόμη: Ηθοποιός του Dirty Dancing περιέγραψε πώς ο Harvey Weinstein την παρενόχλησε σεξουαλικά – Κατέθεσε με λυγμούς

Η έκδοση του Salah διαθέτει μπλε καντράν με μοτίβο Méga Tapisserie και τον τελευταίο χρονογράφο flyback της μάρκας. Φυσικά η τιμή δεν θα μπορούσε να μην μετράει κάποια μηδενικά, για την ακρίβεια το ρολόι κοστίζει 80.000 ευρώ.

Σημειώνεται πάντως πως αν και τα Audemars Piguet σίγουρα φαίνεται να είναι τα αγαπημένα του ρολόγια, η συλλογή του περιλαμβάνει επίσης κομμάτια από Hublot, Urwerk, Ulysse Nardin και Roger Dubuis.