Από τη σύλληψή της κιόλας, το 2016, η συνεργασία της TAG Heuer με την Oracle Red Bull Racing εξελίσσεται διαρκώς σε μια δυναμική σχέση. Ο Max Verstappen, που από τα 18 του χρόνια συνεργάστηκε με την TAG Heuer, όταν ένωσε για πρώτη φορά τις δυνάμεις του με την ομάδα του, έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτήν την κοινή πορεία.

Όλα αυτά τα χρόνια, οι δύο συνεργάτες είδαν το εξαιρετικό του ταξίδι, παρατηρώντας την μετάβασή του από ταλέντο σε έμπειρο πρωταθλητή στα 26 όταν πρόσθεσε ένα ακόμη νόημα στη συνεργασία μεταξύ της ελβετικής ωρολογοποιίας και της Oracle Red Bull Racing.

Η σχέση μεταξύ TAG Heuer και Oracle Red Bull Racing, μετά από τόσες επιτυχημένες σεζόν μαζί, πλέον δίνει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ σ’ αυτήν την συνεργασία που βασίζεται σε χρόνια κοινού πάθους και αφοσίωσης. Καθώς η TAG Heuer συνεχίζει το ταξίδι της για τουλάχιστον 5 χρόνια ακόμη παρέα με την Oracle Red Bull Racing, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού προσβλέπουν σε συναρπαστικές νέες εμπειρίες αλλά και ενέργειες που θα τους βάλουν για τα καλά στο πνεύμα της Formula 1.