Η Kim Kardashian αναμφίβολα έχει κερδίσει την μόδα, με το ιδιαίτερο στυλ της, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το βραβείο των People Choice Awards, στη Santa Monica, που κέρδισε ως Fashion Icon για το 2021.

Με μια στενή μαύρη φόρμα, γάντια και γυαλιά ηλίου, η Kim Kardashian West περπάτησε σε μια μεγάλη πασαρέλα για να λάβει το βραβείο από την περσινή νικήτρια, όπως γράφει το CNNStyle.

Η ίδια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον πρώην σύζυγό της, Kanye West, o oποίος όπως είπε τη μύησε στον κόσμο της μόδας. «Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Ξεκίνησα ως διοργανώτρια ντουλάπας και ως στυλίστρια. Το γεγονός ότι κερδίζω ένα Fashion Icon Award, είναι μεγάλη στιγμή για μένα» και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ τον Kanye γιατί με εισήγαγε πραγματικά στον κόσμο της μόδας. Ερωτεύτηκα τη μόδα και εμπνέομαι από τόσους ανθρώπους, αλλά και πάλι, αυτό είναι σαν ένα όνειρο που μπορώ να ξυπνήσω και να φορέσω αυτά τα καταπληκτικά ρούχα και να πάρω ρίσκα».

Οι εμφανίσεις της Kim στις αρχές της δεκαετίας του 2000, είχαν μια κάποια απόσταση από τα ρούχα της υψηλής ραπτικής που πλέον επιλέγει ως διάσημη επιχειρηματίας. «Πραγματικά πιστεύω ότι η σχέση μου με τον Kanye έχει αλλάξει τα πάντα», δήλωσε στο CNN το 2015. «Κάποτε νόμιζα ότι είχα το καλύτερο στυλ. Κοιτάω πίσω τον εαυτό μου σε εκείνα τα outfits και νιώθω αρκετά ντροπιασμένη».

https://www.intronews.gr/9789-2-jennifer-aniston-filarakia

Σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians, από τις πρώτες ημέρες της σχέσης του, ο Kanye έφερε τον προσωπικό του στυλίστα στο σπίτι της σταρ, για να κάνει ξεσκαρτάρισμα στη ντουλάπα της. Μάλιστα, έφτασε ακόμη και στο σημείο να στείλει email στην Kardashian, με οδηγίες όπως το «δεν μπορείς να φοράς πια μεγάλα γυαλιά».

Η παρέμβαση του West προκάλεσε φαινομενικά την Kardashian να προσεγγίσει τη μόδα με έναν εντελώς νέο τρόπο. Μέσα σε λίγες μόνο σεζόν του KUWTK, τα υπερβολικά layering, οι ψηλοτάκουνες γόβες και τα έντονα prints έδωσαν τη θέση τους σε μια σιωπηλή παλέτα από μπεζ, μαύρο και άσπρο.